Mi lett volna, ha Trump ellen sikeres a merénylet?
Figyelt kérdés
júl. 14. 14:32
1/14 anonim válasza:
Nyilván keresnek egy másik jelöltet a republikánusok.
2/14 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy Biden szolidarításból lemond, így nem biztos, hogy Trump mártírsorsra jut.
júl. 14. 14:38
3/14 anonim válasza:
Akkor lehet hogy a Republikánusoknak ellőtték volna a választást, így viszont nagyon úgy néz ki hogy a Demokraták választási esélyeinek lőttek, főleg a Zelenszkijt le Putyinozó és Trumpot le alelnököző Bidennel.
4/14 A kérdező kommentje:
Követem a híreket arrafelé. Ez a két leginkább felkavaró érdekes módon egymást követte. Biden legviccessebb elszólása (szerintem), illetve ez a durva esemény.
júl. 14. 14:53
5/14 A kérdező kommentje:
*legviccesebb
júl. 14. 14:54
6/14 anonim válasza:
Lett volna egy kis csihi-puhié, Puzsér szerint egyenesen polgárháború, de ez alkalommal elmarad.
7/14 A kérdező kommentje:
XD-cske...
júl. 14. 15:14
8/14 anonim válasza:
Mi lett volna? 10-15 évvel korábban megy a föld alá, nem dőlt volna össze a világ nélküle, ő is pótolható minden szempontból.
10/14 anonim válasza:
Azért Trump sem tagadta meg magát: lelőtték, de mikor felállt a testőrök/titkos szolgálatosok között, még kidugta a fejét, hogy bemutassa a hülye öklös köszönését.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!