Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki volt az USA történetének...

Ki volt az USA történetének eddigi legrosszabb elnöke és miért, ha az utolsó kettőt most nem számítjuk?

Figyelt kérdés

Trump és Biden figyelmen kívül hagyásával szerintetek ki volt az eddigi legrosszabb elnök Amerikában?

A fiatalabb George Bush lenne az vagy valaki más?

szept. 23. 23:27
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Hát annyira mély tudásom nincs az összes amerikai elnökről és tevékenységeikről, de Jimmy Cartert nem szokták nagyon dicsérni.
szept. 23. 23:46
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Mert J. Carter nemigazán indított háborúkat. Ezt pedig az amcsik többsége nem szereti, mert szerintük az a jó elnök aki kénye-kedve szerint lerohan más országokat és legyilkolás mindenféle alsóbbrendű népeket (arabok, afgánok, latinók stb attól függően, hogy az éppen aktuális washingtoni propaganda szerint kik a mumusok)

szept. 24. 00:25
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Én Carter és ifjabb Bokor közt vacillálok, nehéz a kettő közt különbséget tenni.
szept. 24. 06:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Richard Nixon
szept. 24. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnos én sem ismerem annyira az elnököket, pedig volt pár az elmúlt 250 évben. Csak azokról tudok véleményt alkotni, akiknek az idején már éltem. Pl George Busht annak idején nagyon hülyének tartotta itthon mindenki. De mondjuk kevesebb vizet zavart, mint Trump.
szept. 24. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Biden és trump nem játszik? Az ifi busht se nagyon szerették, főleg a végén. Hoover se volt vmi népszerű, mert az ő hivatali ideje alatt tört ki az 1929-es gazdasági világválság, de általában lincoln közvetlen elődjét és utódját james buchanant és andrew johnsonttartják a legrosszabb elnököknek.

Nixon is elég megosztó figura, általában nem szeretik.

szept. 24. 11:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Biden szerintem kevésbé megosztó, mint Trump. Renegeteg törvényalkotás fűződik a nevéhez, amivel egyedülálló az elnökök között. Az USA gazdasága is hatalmasat fejlődött az elnöksége alatt. Persze, mind erről semmit nem mond a jobboldali média, csak annyit, hogy elesik
szept. 24. 11:37
 8/8 Jeffrey Spender ***** válasza:
61%
George W. Bush egyértelműen a legrosszabb elnök, a háborús héjja politikája miatt.
szept. 24. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!