Izraelt vagy Palesztinat támogatod? Írd le melyiket, és miért!
Ez is hazugság, mert jekenleg a zsidó állam ér a folyótól a tengerig. És sok ország nem fogadja el Izraelt, nem csak a palesztinok.
Nem arról van szó hogy legyen e zsidó állam,hanem hogy adják meg a szabadságot a 10+ millió palesztinnak a 2000 éves földjükön, pl. Legyen tiszta víz gázában.
"Jött a kontra a Hamasztól, szerintük nem sértettek nemzetközi jogot, hiszen az ÁLTALUK ELRABOLT CSECSEMŐK is hivatalosan hadifoglyok. És hadifoglyokat lehet ejteni egy háborúban. Azért ettől a hajad leteszed."
Érdekes a zsidók felfogása. Én nem tudok róla hogy csecsenők vannak a túszok között, de lehetséges. Nem is lenne gond ha ezt szóváteszitek, viszont a másik oldalon a zsidók 16 ezer palesztin gyereket gyilkoltak meg. Volt hogy izraeli katonák élő adásban lőttek agyon egy 5 éves palesztin kislányt. Még a nácik esetében sem volt ennyi gyerek áldozat ami sokat elmond a zsidókról. Tehát téged mint zsidót ez mind nem zavar de az igen hogy van egy két csecsemő a túszok között?
"semmilyen muszlim hitű közösséget nem támogatok, bár izrael is hidegen hagy de inkább ők.
terroista módszereket alkalmazóknak nincs helyük a világban."
Izrael alkalmazza az igazi terrort. A zsidók nácikat megszégyenítő módon gyilkolják a palesztin civil lakosságot. Ezért áll Izrael a Hágai bíróság előtt népirtás vádjával. Normális ember akinek helyén van az esze és az erkölcse nem támogatja Izraelt. Olyan mintha a náci Németországot támogatnád.
23: amint irtam izrael is hidegen hagy, de mivel a kérdés szerint a kettő között választani kell, így inkább az.
a hamasz meg tömegmészárlást rendezett és civileket rabolt el, ne beszélj már az egészről úgy mint ha ők ártatlanok lennének. mindkét fél bűnös.
"Normális ember akinek helyén van az esze és az erkölcse nem támogatja Izraelt" na ezek pedig neked sincsenek meg, szóval ne te okíts ki másokat.
"23: amint irtam izrael is hidegen hagy, de mivel a kérdés szerint a kettő között választani kell, így inkább az."
Izrael 50-60 ezer palesztint gyilkolt le, többségében civileket amiből 16 ezer gyerek. Ezt fel tudod fogni? Ez még a nácikon is túltesz. A Hágai bíróság népirtás vádjával hamarosan el fogja ítélni Izraelt.
"a hamasz meg tömegmészárlást rendezett és civileket rabolt el,"
Október 7-én 7-800 izraeli civil halt meg. Már tudjuk szemtanúk beszámolói alapján hogy többségüket az izraeli katonák ölték meg nem a palesztinok. Az Izraeli hadseregben van egy olyan szabály ami szerint inkább meg kell ölni a túszokat mint hogy fogságba kerüljenek. Nézz utána, ugy nevezik hogy Hannibal protocol. Mondom, rosszabbak mint a nácik.
"na ezek pedig neked sincsenek meg, szóval ne te okíts ki másokat."
Nekem megvan. Az egyik oldalon vannak a palesztinok akiket 80 éve tömegesen gyilkolnak a zsidók ami már népirtás kategória és folyamatosan veszik le a földjüket. Előfordul hogy olyasmit tesznek ami szintén nem szép de ez semmi ahoz a sok rémtetthez viszonyítva amit Izrael művel. A másik oldal meg Izrael ami az ENSZ szerint és minden emberjogi szervezet szerint egy apartheid terrorállam ami jelenleg népirtást követ a palesztinok ellen.
25: jajj, sejtem már, te vagy az aki a kurucinfós linkekkel jöttél állandóan.
ha a hamasz nem követte volna el azt amit okt 7-én akkor izrael se tette volna meg ezt.
26, ha nincs varsói gettólazadás, a nácik se számolták volna fel a gettót! Nem ők tehettek róla, csak megvédték magukat. Csak nem szabadulhattak ki a rabok.
Gáza is egy tábor, a legnagyobb.
Semmiféle kurucinfós linkekkelnem jöttem.
"ha a hamasz nem követte volna el azt amit okt 7-én akkor izrael se tette volna meg ezt."
Szerinted ami okt 7-én történt az feljogosítja Izraelt a palesztinok elleni népirtásra? Főleg úgy hogy a zsidók többségét az izraeli katonák lőtték le.
28: más kérdésnél jöttél. mellesleg ne adj a számba olyat amit nem mondtam.
nekem ne mosdass terroristákat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!