Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kamala Harris vagy Donald...

Kamala Harris vagy Donald Trump nyeri majd meg a választást, mire tippeltek jelen pillanatban?

Figyelt kérdés
Illetve nekünk mi lenne jobb? Miért fontos egyáltalán magyaroknak a mostani amerikai választás?

szept. 21. 22:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Megmondom én, ki nyer: az amerikai nép! Én mindkét jelöltem megszerettem, szívembe zártam, és bármelyikük is nyer, én hálás szívvel fogok a jövőbe tekinteni...
szept. 24. 01:02
 12/16 anonim válasza:
67%

Provokalo kerdes megintcsak

Kamala mellett teszem le a voksom mint US ben lako allampolgar.

A magyaroknak nem lesz ezerszer sem jobb hogy ki nyer vagy ki nem.

Ez a mi erdekunk... errol ennyit! Ott van nektek Orban kerjetek ot szamon, miert olyan az orszag amilyen.

szept. 24. 13:42
 13/16 anonim válasza:
40%

emellett pedig nem ertem h mit foglalkoztak az amerikai valasztassal? ti laktok itt? mi penzukbol esztek? nem, tehat akkor??? mi a kerdes?

az hogy NATO vagyunk en csak melysegesen sajnalom. legszivesebben kitagadnam a magyar orszagotok a NATO-bol.

semmi hasznosat sem tesztek , csak sir a szatok egyhuzamba hogy ilyen szar meg olyan szar.

akkor meglehet mozdulni, ok??

szept. 24. 13:44
 14/16 anonim válasza:
56%

Egyetértek a 12/13-as válaszadóval!

Kamala fogja nyerni, és bőséges érvek vannak arra, hogy miért kell nyernie!

Ha Trump nyerné, akkor ott bunda van! Tudjuk már jól, Trump bebukott már párszor!

szept. 24. 13:47
 15/16 anonim ***** válasza:
14%
Na megjött a büszke jenki tört magyarsággal oktatni a buta paraszt magyarokat
szept. 24. 13:49
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
13 sajnos igazad van
szept. 24. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!