Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump egész egyszerűen azért...

Trump egész egyszerűen azért fogja elbukni a választást, mert maga ellen fordította a nőket?

Figyelt kérdés
Az abortusz betiltásával, a gyerektelen nők lenézésével, megalázásával, incelkedéssel. Lehetséges, hogy emiatt sokkal nagyobb tömegeket tud majd Harris megmozdítani?

szept. 18. 21:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
24%
Azért mert rossz arcokkal bratyizgatott a bátyja.
szept. 18. 21:40
 2/20 anonim ***** válasza:
66%
Honnan tudod hogy Trump elbukja a választást? Mi van ha győz? Ha esetleg tényleg győze ne feledd el a kérdéseimt és akkor én azt kérdezném majd esetleg hogy Harris miért veszítette el a választást.
szept. 18. 22:16
 3/20 anonim ***** válasza:
32%
Nem fog győzni.
szept. 19. 13:38
 4/20 anonim ***** válasza:
46%

Nem akarja betiltani az abortuszt, a szövetségi kormány helyett állami hatáskörbe akarja helyezni a szabályzását.

Nem nézi le általánosságban a nőket.

Nem igazán értem az incelkedésre vonatkozó megjegyzést. Elírás, incselkedés akarna lenni?

Harris szerintem már rég kimaxolta azt a demográfiát, amelyiket a szövetsági kormány által lazán szabályozott abortusszal meg lehet szólítani. Nem hiszem, hogy azzal további szavazatokat tudna szerezni.

szept. 19. 14:57
 5/20 anonim ***** válasza:
49%
Trump győzni fog valszeg
szept. 19. 19:25
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted.
szept. 19. 19:32
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
#4 Az Incel egy ideológia: [link]
szept. 20. 20:54
 8/20 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem sem fog győzni Trump, de nem a nők miatt, hanem azért mert az ellenfeleinek a kezében van a média nagy része. A celebek zöme is Trump ellen van, és ezek a befolyásuk alatt tartják a választók jelentős részét. Ezeken túl a fiatalok jelentős része eleve azoknak az eszméknek a befolyása alatt áll, amelyet az iskolák tanítanak velük, és a többségük képtelen a kritikus gondolkodásra és nincs elég stabil egyénisége ahhoz hogy szembeforduljon a mainstream szellemi irányzatokkal.
szept. 20. 21:01
 9/20 anonim ***** válasza:
43%

Ja már megint jön a szemét média duma? Ennyi erővel 2016-ban sem győzhetett volna.

Szépen visszaokádtad a mocsok propagandát.

szept. 21. 02:19
 10/20 anonim ***** válasza:
24%
valójában 2020-ban is ő nyert volna, ha a demokraták nem csalják el a választást. idén viszont elsöprően fog nyetni Trump!
szept. 21. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!