Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump egész egyszerűen azért...

Trump egész egyszerűen azért fogja elbukni a választást, mert maga ellen fordította a nőket?

Figyelt kérdés
Az abortusz betiltásával, a gyerektelen nők lenézésével, megalázásával, incelkedéssel. Lehetséges, hogy emiatt sokkal nagyobb tömegeket tud majd Harris megmozdítani?

szept. 18. 21:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
r*
szept. 21. 20:16
 12/20 A kérdező kommentje:
10) persze persze :)
szept. 21. 20:29
 13/20 anonim ***** válasza:
33%

Ne igyál már annyit.

szept. 21. 21:18
 14/20 anonim ***** válasza:
na majd meglátjátok...:)
szept. 21. 23:00
 15/20 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező: Hol viselkedett Trump incel-ként? Én nem emlékszem ilyenre..., de nem igazán figyeltem annyira minden rezdülést. Kíváncsi vagyok mit mondott, vagy csinált...
szept. 22. 05:02
 16/20 anonim ***** válasza:
35%
Ezt nem lehet kijelenteni, de az biztos, hogy sok nő és nem nőellenes férfi szavazatát elveszíti, de sok hímsovinisztáét meg megnyeri.
szept. 22. 22:20
 17/20 anonim ***** válasza:
33%
én vagyok a 10-es ti kis nyomik! xd rábasztatok!!
nov. 8. 18:49
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
Ennyi Trump a legjobb!!
nov. 15. 18:28
 19/20 anonim ***** válasza:
24%

18.: Attól, hogy megválasztották, még nem biztos, hogy a legjobb. Négy évig ez van, ezt kell szeretni. Nem biztos, hogy Kamala jobb lett volna.

Az amerikaiakat valahol minősíti, hogy ilyen elnökjelölteket tudtak csak kiállítani. Bár nálunk is hasonló a helyzet. Lehet választani a rossz és a még rosszabb közt.

nov. 15. 18:32
 20/20 anonim ***** válasza:
66%

Trump miért lenne rossz?

Vilagos üzenetekkel kommunikál és végre is hajtja azokat! (szerencsére már teljes hatáskörrel)

Ezzel szemben 'Que'mala' csak béna közhelyekkel dobálózott meg vihogott. Hát igen, lady gaygay meg cardi bi támogatásával sem sikerült nyerniük XD lehet nem ilyen ízléstelen förmedvényekkel kellett volna kampányolniuk, de mit sem számít egyébként.. Most nem volt covid hiszti, úgyhogy nem tudtak 10 milla kamu szavazatot leadni levélben a magukra a demokraták - mert ugyebár ez történt és semmi sem véletlen, mint ahogy a covid sem khm..

10-es vagyok.

nov. 16. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!