A liberalizmus okozza Európa vesztét?
Papírok nélkül jönnek be idegenek a schengeni határon belülre. Csomó terrorista van köztük. Amelyik meg nem terrorista, azok rosszabbak, mint a cigányok.
Svédország is migráns bandaháborúk játszótere lett.
Szerintem erre gondol a 8-as:
13: Ostoba vagy, Svédország sem a bevándorlók miatt virágzott, éppen ellenkezőleg, miattuk indult hanyatlásnak. Akárcsak a nyugat. Ha az egy adófizetőre eső élősködők száma átlép egy küszöbértéket, akkor már a megtakarításokhoz kell nyúlni és kezd minden szétszaródni. Persze még így is mérföldekre vannak életszínvonal terén a többszörösen szétrabolt Magyarországtól.
A németeknél ráadásul iszonyatosan elszabadult a zöldlipsi agymenés, ők még gazdaságilag is megroppantak, most meg próbálnak korrigálni...
A pocakos csak attól védett meg, hogy ne kelljen attól tartanod, hogy valamelyik migráns a frusztrációjának hangot adva random elvágja a torkodat, miközben kiviszed a gyereket a játszótérre.
De szerintem téged is szeretettel várnak Svédországban, hogy megtapasztald a multikulti előnyeit, Magyarország amúgy is egy "szar" hely, és senkinek sem hiányoznál...
"Anglia, Németország, Ausztria, Lengyelország a mediterrán országok, na ott ilyet én nem láttam"
Érdekes, az én ismerőseim, akik kinn élnek, vagy netán nyaralni mennek Rómába, nos ők másról számolnak be. Talán az a gond, hogy csak átutazóban vagy egy puccos hotelben? Még a látványosságok körül is iszonyat káosz és pusztulat van, de a kis utcák egyenesen életveszélyesek éjszakánként.
De ezt nem csak magyarok mondják, van egy csomó videó a neten, amit ottani lakosok készítenek. Nyilván őket is a pocakos fizeti, hogy rémhíreket terjesszenek! Ismerősöm Németországban kórházban dolgozik, az utóbbi években sokszoros a megerőszakolások és késelések száma, ami a sajtóban véletlenül megjelenik az csak a jéghegy csúcsa. Ő is hazudik vagy félrebeszél, ugye ...?
De igen, biztosan én vagyok a hülye, mert felültem a propagandának :) Odakinn minden rendben van és virágzik (azért erősödik a németeknél az AFD, azért vetik be a svédeknél a katonaságot, és vannak lázadások Angliában), csak Magyarország szar hely, azért mert itt nem lipsi uralom van és nincsenek migránsok sem... :) (kacsint)
Jöhet a lepontozás kedves lipsi barátaim :) Legalább itt tudjátok ferdíteni a valóságot, élvezzétek ki!
Persze, az összes nyugaton élő ismerősöd, vágottnyakkal meséli ezt, persze.
Én nem az isemrőseimtől gyűjtök információt, hanem a saját szememtől.
A kizsákmányoló, kapitalista rendszer okozza, aminek legnagyobb támogatója a jobboldal, így nekik a legnagyobb érdekük a migráció.
A jobboldali, kapitalista diktatúra csak 2 módon létezik.
1.Erőszakkal, tehát az állampolgárokat kényszeríteni a munkára és a gyerekvállalásra bármi áron, ez sokkal nehezebb és drasztikusabb és békésen nem tartható fenn.
2, A migráció, tehát az olcsóbb munkaerő bevándorlása, ez sem teljesen szül elégedettséget, de kevésbé drasztikus és erőszakos, akinek nem tetszik a rendszer elmehet egy jobb országba, legalább nem rabszolgaként él egy munkaalapú társadalomnak nevezett diktatúrában.
A cigók már egy jó ideje itt vannak, magyar állampolgárok és nem ő engedte be őket. Annyiban megvéd tőlük, hogy legalább nincsenek alanyi jogon járó segélyek és próbálták integrálni őket, lehetőséget adni nekik.
Előtte minden más kormány tévúton járt és csak fokozta a problémákat. Pl az MSZP/SZDSZ a svéd modellt próbálta erőltetni idehaza is (érzékenyítés, ingyen dolgok, rakjuk be őket a fehérek közé, fizessünk több segélyt hátha nem bűnöznek, stb).
Szóval pont ez a téma az, amiben a Fidesz volt eddig a legkeményebb velük szemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!