Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberalizmus okozza Európa...

A liberalizmus okozza Európa vesztét?

Figyelt kérdés

Papírok nélkül jönnek be idegenek a schengeni határon belülre. Csomó terrorista van köztük. Amelyik meg nem terrorista, azok rosszabbak, mint a cigányok.

Svédország is migráns bandaháborúk játszótere lett.

szept. 19. 22:25
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
szept. 20. 08:43
 12/36 PMC Wagner ***** válasza:
25%
Lényegében igen viszont nem az idegen áradat miatt. Ajánlom nézz utána Ronald Reagen elnök munkásságának. Ő bíróságra is vitte a dolgokat amit elvesztett. Ekkor szépen részletezte hogy hová fog vezetni ha minden hülyeség teret nyer és az ebben felnövő egyének szavazati joggal fognak rendelkezni. Ijesztően beigazolódott a félelme
szept. 20. 09:36
 13/36 anonim ***** válasza:
71%
Bezzeg Magyarország virágzik. Hogy megvédett minket a pocakos.
szept. 20. 10:27
 14/36 anonim ***** válasza:
27%

13: Ostoba vagy, Svédország sem a bevándorlók miatt virágzott, éppen ellenkezőleg, miattuk indult hanyatlásnak. Akárcsak a nyugat. Ha az egy adófizetőre eső élősködők száma átlép egy küszöbértéket, akkor már a megtakarításokhoz kell nyúlni és kezd minden szétszaródni. Persze még így is mérföldekre vannak életszínvonal terén a többszörösen szétrabolt Magyarországtól.

A németeknél ráadásul iszonyatosan elszabadult a zöldlipsi agymenés, ők még gazdaságilag is megroppantak, most meg próbálnak korrigálni...

A pocakos csak attól védett meg, hogy ne kelljen attól tartanod, hogy valamelyik migráns a frusztrációjának hangot adva random elvágja a torkodat, miközben kiviszed a gyereket a játszótérre.

De szerintem téged is szeretettel várnak Svédországban, hogy megtapasztald a multikulti előnyeit, Magyarország amúgy is egy "szar" hely, és senkinek sem hiányoznál...

szept. 20. 10:41
 15/36 anonim ***** válasza:
70%
14, nem tudom, mikor és hol jártál te külföldön utoljára, ott, ahová én járok folyamatosan: Anglia, Németország, Ausztria, Lengyelország a mediterrán országok, na ott ilyet én nem láttam és nem tapasztaltam. De biztos, hogy csak én vagyok mindig, mindenhol rossz helyen, hogy ilyenek nem történnek velem, sehol.
szept. 20. 10:54
 16/36 anonim ***** válasza:
29%

"Anglia, Németország, Ausztria, Lengyelország a mediterrán országok, na ott ilyet én nem láttam"

Érdekes, az én ismerőseim, akik kinn élnek, vagy netán nyaralni mennek Rómába, nos ők másról számolnak be. Talán az a gond, hogy csak átutazóban vagy egy puccos hotelben? Még a látványosságok körül is iszonyat káosz és pusztulat van, de a kis utcák egyenesen életveszélyesek éjszakánként.

De ezt nem csak magyarok mondják, van egy csomó videó a neten, amit ottani lakosok készítenek. Nyilván őket is a pocakos fizeti, hogy rémhíreket terjesszenek! Ismerősöm Németországban kórházban dolgozik, az utóbbi években sokszoros a megerőszakolások és késelések száma, ami a sajtóban véletlenül megjelenik az csak a jéghegy csúcsa. Ő is hazudik vagy félrebeszél, ugye ...?

De igen, biztosan én vagyok a hülye, mert felültem a propagandának :) Odakinn minden rendben van és virágzik (azért erősödik a németeknél az AFD, azért vetik be a svédeknél a katonaságot, és vannak lázadások Angliában), csak Magyarország szar hely, azért mert itt nem lipsi uralom van és nincsenek migránsok sem... :) (kacsint)

Jöhet a lepontozás kedves lipsi barátaim :) Legalább itt tudjátok ferdíteni a valóságot, élvezzétek ki!

szept. 20. 11:16
 17/36 anonim ***** válasza:
60%

Persze, az összes nyugaton élő ismerősöd, vágottnyakkal meséli ezt, persze.

Én nem az isemrőseimtől gyűjtök információt, hanem a saját szememtől.

szept. 20. 11:24
 18/36 anonim ***** válasza:
48%

A kizsákmányoló, kapitalista rendszer okozza, aminek legnagyobb támogatója a jobboldal, így nekik a legnagyobb érdekük a migráció.

A jobboldali, kapitalista diktatúra csak 2 módon létezik.

1.Erőszakkal, tehát az állampolgárokat kényszeríteni a munkára és a gyerekvállalásra bármi áron, ez sokkal nehezebb és drasztikusabb és békésen nem tartható fenn.

2, A migráció, tehát az olcsóbb munkaerő bevándorlása, ez sem teljesen szül elégedettséget, de kevésbé drasztikus és erőszakos, akinek nem tetszik a rendszer elmehet egy jobb országba, legalább nem rabszolgaként él egy munkaalapú társadalomnak nevezett diktatúrában.

szept. 20. 11:42
 19/36 anonim ***** válasza:
31%
Érdekes, cigóktól miért nem véd meg köpcös? Mert ahhoz nem csak pofázni kéne?
szept. 20. 11:57
 20/36 anonim ***** válasza:
25%

A cigók már egy jó ideje itt vannak, magyar állampolgárok és nem ő engedte be őket. Annyiban megvéd tőlük, hogy legalább nincsenek alanyi jogon járó segélyek és próbálták integrálni őket, lehetőséget adni nekik.

Előtte minden más kormány tévúton járt és csak fokozta a problémákat. Pl az MSZP/SZDSZ a svéd modellt próbálta erőltetni idehaza is (érzékenyítés, ingyen dolgok, rakjuk be őket a fehérek közé, fizessünk több segélyt hátha nem bűnöznek, stb).

Szóval pont ez a téma az, amiben a Fidesz volt eddig a legkeményebb velük szemben...

szept. 20. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!