Csak nekem van-e olyan érzésem, hogy Trump saját maga ellen szervezi a merényleteket?
Nekem is ez volt a fejemben, s az a baj, hogy ezek a politikai manőverek elég veszélyesek egy kampány során. Trump eddig is a manipulálható emberek alapösztöneire ment rá. Vagy elég csak megnézni a GYIK-on feltett kérdések nagy részét július 14-én. Sokan elhitték, sőt Trump is elhitte, hogy ezt a választást megnyerte.
Pár hete nem nagyon talál fogást Harrisen, a vitán is csúnyán elvérzett, plusz tegyük hozzá, itt nem sérült meg senki, mindenki biztonságban volt. Trump nem is volt a közelben.
Az első biztos, hogy nem. Ott pár centin múlott az élete.
A második kérdőjeles.
Gyanús, mint krematórium büféjében a hamubasült pogácsa.
"Miért filmezte az MSNBC Trumpot a golfpályáján, pillanatokkal a lövöldözés előtt?
Honnan tudták, hogy ott kell lenniük?
Ki mondta nekik?
Ne feledjük, hogy a CNN a Butler-gyűlésig nem is közvetítette élőben soha Trump gyűlését.
Furcsa, hogy a baloldali média minden alkalommal ott van? "
Nekem az gyanús, hogy miért akarnak ennyien rálőni valakire. Attól, mert eltérnek a véleményeink a politikában, erőszaknak nincs helye.
Viszont Trump mindent megtett az elmúlt években, hogy egymásnak ugrassza az amerikaiakat. Nem tett semmit azért, hogy a fegyverhasználatot korlátozza. Így részben ő is hibás szerintem. Kicsit visszanyalt a fagyi.
"Nekem az gyanús, hogy miért akarnak ennyien rálőni valakire."
Miután évek óta démonizálja a túlsúlyban lévő demokrata sajtó, nem csoda hogy valami agyament fejében kialakuljon egyfajta "szent" küldetéstudat. Ficonál is ez volt, a média hatására gondolta úgy a merénylő, hogy neki cselekedni kell. Trump első merényleténél szerintem még a titkosszolgálat is benne volt, még ha nem is szervezőként, de néma cinkosként mindenképp. Elég sok erre utaló jel van rá, nem is tudom lezárult-e már a vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!