A németek határzárat hirdettek ki, nekik is fog menni a sok millió eurós büntetés mint nekünk?
9, nem, de, mivel rendszeresen járok Németországba, több okból is, ezért pontosan tudom, hogy ez mennyire "probléma" is a valóságban, vagy, hogy egy réteget leszámitva, hány embert is érdekel ez valójában.
Ajánlanám azoknak is, hogy üljenek fel egy járműre és nézzék meg maguknak, hogy milyen is ez, akik most a fotelben ülve kritizálják -mellesleg nézzenek rá a saját hazájukra is-.
7.
Szerintem ezután a baki után nem nagyon érdekel senkit a friss infó tőled. 🤡
Már látom, hogy arról, hogy a német rendőrök kiszedték az ezer éves, szakadt, dinnyés merciben drogosan vezető fekát lesz az, hogy az old timerrel járó német mérnök megállt és jelezte a rendőröknek, hogy nem ég a hátsó lámpájuk 🤡🤡🤡
1. A nem határzár van, hanem határellenőrzés a belső schengeni határokon.
2. Nem minden gépjárművet ellenőriznek, hanem csak a teherautókat.
3. Erre a Schengeni szerződés lehetőséget ad minden Schengen tag államnak 6 hónap időtartamra.
4. Magyarország nem azért kapott büntetés, mert bevezette volna a határellenőrzést a belső schengeni határain, mert ilyen nem is volt. Hanem azért mert nem tartotta be az EU jogszabályait a menekültekkel való bánásmód terén.
12, én leirom a tapasztalataimat, akkor is, ha senkit sem érdekel.
Az én csőrömet akkor is bssz, hogy itt mindenki olyan fennhangon irja le és oktatja ki Németországot és a bevándorló politikáját, ha ki is tiltanak innen.
Annak ellenére, hogy milyen lejáratás folyik a magyar médiában Németország ellen, lassan több magyar dolgozik itt, mint otthon. És ez valahogy senkit sem érdekel, csak épp az, hogy mikor, lépem át a határt. De nyugi, a héten is jövök és el fogom mondani, akár érdekel, akár nem.
"lassan több magyar dolgozik itt, mint otthon"
Te jó nagy kamukáze pilóta vagy.
Nagyon helyes, ne is engedjen be senkit aki nem odavaló.
De a magyar kormány se engedjen be ruszki kémeket meg kínaiakat pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!