Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az európai bíróság megbuntethe...

Az európai bíróság megbuntetheti Magyarország ot ha nem fizeti ki a 200 millió eurót?

Figyelt kérdés

jún. 14. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Ez a probléma nem áll fenn. Levonják az esedékes EU támogatás összegéből.

Ők sem hülyék hogy tovább vitatkozzanak orbánnal.

jún. 14. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Nem értem, mi a szarért kellett neki pattognia meg vétózgatnia állandóan mint valami hülyegyerek, meg mindig mindent másképp csinálnia... Most ihatjuk a levét a nagyszerű akadékoskodásának. Semmivel sincs előrébb tőle az ország, de legalább jó sok büntetést kell fizetnünk (nekünk, és nem neki). Megérte? Neki lehet, a magyar embereknek szerintem rohadtul nem.
jún. 14. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
30.000 migráns elhelyezéséről volt szó, kb. 25 ország között. Amekkora ország Magyarország az Unióban, részarányosan talán ha jött volna ide belőlük 500 ember, akkor lehet hogy sokat mondok. Most tényleg azon az 500 migránson volt felakadva a főni? Csepp a tengerben, a világon semmit sem osztott vagy szorzott volna.
jún. 14. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
16%
Ez elvi kérdés. Mindegy, hogy 5 vagy 5 ezer. Szerintem se jöjjön ide egy se, ebben kivételesen teljesen egyetértek a kormánnyal.
jún. 14. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

"Ez elvi kérdés. Mindegy, hogy 5 vagy 5 ezer. Szerintem se jöjjön ide egy se, ebben kivételesen teljesen egyetértek a kormánnyal."

Mert az az 500 migráns biztosan sokkal problémásabb, mint a kormány által importált 100.000 mindenféle vendégmunkás, akik szarral kenik össze a mosdókat...

jún. 14. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi buta, tanulatlan, tájékozatlan idiótát mint ami ezen az oldalon van. Harcolnak 5000 migráns ellen és elutasítják a többtíz-száz milliárd eurós támogatásokat emiatt.

Igazi pöcegödör ez az ország.

jún. 14. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!