Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit jelez számotokra, hogy...

Mit jelez számotokra, hogy már másodjára próbálja valaki lelőni Trumpot?

Figyelt kérdés
Most elvileg Trump a közelébe sem volt az egésznek...lehetséges, ez csak a kampány része? Ti szavaznátok egy olyan elnökjelöltre, aki ennyire megosztja a társadalmat?

szept. 16. 00:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%

Csak meg kell nézni az első merénylet képeit. A füléhez kap, lefekszik, majd mikor később, nyitott tenyérrel mutatják, a keze nem véres.

Azt még el tudom fogadni érvnek, hogy a találat pillanatában nem vérzett annyira, hogy véres legyen a keze, de utána egyszer sem nyúlt oda, reflexből sem? Én erre sok esélyt nem látok, csak akkor, ha tudta, hogy semmi baja.

szept. 16. 12:01
 12/19 A kérdező kommentje:

A mostaninál meg elvileg nem is volt a közelében sem.

Az egészben az a legérdekesebb, hogy ezek miért pont a kampanyhajrában történnek, miért akkor, mikor Trump népszerűsége elkezd apadni.

szept. 16. 12:36
 13/19 anonim ***** válasza:
38%
Erőszakot hirdet, erőszakos ember, erőszakkal hülyíti a népet.
szept. 16. 12:42
 14/19 A kérdező kommentje:
Taylor Swiftnek igaza van: sokkal jobb lesz az országnak ha Kamala Harris lesz az elnökük, aki képes higgadtan vezetni az Egyesült Államokat, s nem azon lesz, hogy feszültséget keltsen, s megossza a társadalmat.
szept. 16. 12:51
 15/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem hinném, hogy megrendezett volt, azt se hinném, hogy a háttérhatalom, vagy a Demokraták akarják lelőni. Olvastam valahol, hogy a golf pálya (ahol elméletileg le akarták lőni) környékén igen gyakoriak az ilyenek és állítólag két vadász lőtt, de akkor amikor már Trump menni készült. De az FBI is nyomoz az ügyben, szerintem erre majd akkor térjünk vissza, ha több mindent tudunk.
szept. 16. 14:10
 16/19 anonim ***** válasza:
56%
Egy Ukrajna rajongó,szèlsőbaloldali akarta lelőni.
szept. 17. 07:39
 17/19 anonim ***** válasza:
60%

(17 -es vagyok)

Igen, azóta már kiderült, hogy ki is volt az elkövető. Miután Ukrajna támogató, meg Putyin ellenes emberről van szó, nem csodálkozom, hogy meg akarta lőni a háborút tárgyalásokkal lezárni kívánó Trump -ot. De még mindig nem gondolom, hogy erre a Demokrata párt bérelte volna fel, vagy Trump megrendezte volna, egyszerűen csak a mai világban jó pár olyan ember is rendelkezik fegyverrel, aki a nem tetszését (jelenesetben a politikában) ilyen módon akarja kifejezni.

szept. 17. 15:25
 18/19 anonim ***** válasza:
29%
Badarság! Egy FIDESZES akarta lelőni!!!
szept. 18. 03:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Trump a garancia arra hogy nem lesz kiterjedt háború ezt állítják egyesek , szerintem akár veszít akár nyer marad a patthelyzet . Sőt kiterjedhet bárhová a káosz új tűzfészek mert kemény üzleti érdekek áll a fegyverben a geostratégiában . Emiatt Trump mondhat ígérhet esküdhet frankóra bármit . Mindent el tudok képzelni , végig futtatom a témát körbejárom. Lehet ő is benne volt lehet nem és mázlija lett .
szept. 20. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!