Mit jelez számotokra, hogy már másodjára próbálja valaki lelőni Trumpot?
Csak meg kell nézni az első merénylet képeit. A füléhez kap, lefekszik, majd mikor később, nyitott tenyérrel mutatják, a keze nem véres.
Azt még el tudom fogadni érvnek, hogy a találat pillanatában nem vérzett annyira, hogy véres legyen a keze, de utána egyszer sem nyúlt oda, reflexből sem? Én erre sok esélyt nem látok, csak akkor, ha tudta, hogy semmi baja.
A mostaninál meg elvileg nem is volt a közelében sem.
Az egészben az a legérdekesebb, hogy ezek miért pont a kampanyhajrában történnek, miért akkor, mikor Trump népszerűsége elkezd apadni.
(17 -es vagyok)
Igen, azóta már kiderült, hogy ki is volt az elkövető. Miután Ukrajna támogató, meg Putyin ellenes emberről van szó, nem csodálkozom, hogy meg akarta lőni a háborút tárgyalásokkal lezárni kívánó Trump -ot. De még mindig nem gondolom, hogy erre a Demokrata párt bérelte volna fel, vagy Trump megrendezte volna, egyszerűen csak a mai világban jó pár olyan ember is rendelkezik fegyverrel, aki a nem tetszését (jelenesetben a politikában) ilyen módon akarja kifejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!