Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mért gondolják néhányan, hogy...

Mért gondolják néhányan, hogy az Európába áramló migránsáradatban jelentős számban vannak nők és gyerekek?

Figyelt kérdés

Mert vannak akik így gondolják:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__12803577..

szept. 15. 16:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
Ezzel próbálják a bizonytalanabbakat érzékenyíteni.
szept. 15. 16:33
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
A linkelt kérdésben, válaszokban se a gyerek(ek) se a nő(k) szó nem szerepel.
szept. 15. 16:34
 3/16 A kérdező kommentje:

Bocsánat rossz linket adtam. Erről a kérdésről van szó:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

A válaszadók úgy tesznek, mintha egyébként lennének nők, csak ezt titkolnák.

szept. 15. 16:34
 4/16 A kérdező kommentje:

"A linkelt kérdésben, válaszokban se a gyerek(ek) se a nő(k) szó nem szerepel."

Tudom, ezért javítottam. Az elsőre linkelt kérdésnek pont semmi köze az én kérdéséhez. Véletlenül rossz linket másoltam ki.

szept. 15. 16:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit kell érteni jelentős szám alatt, de az biztos, hogy akik hajón próbálnak bejutni Európába, azok zömében férfiak. Ennek pedig az az egyszerű magyarázata, hogy ez az útvonal veszélyes, ezzel ők is tisztában vannak, és ezért jobbára csak férfiak vállalkoznak rá.

Illetve az is megér egy misét, hogy a nők a legtöbb migráció során egyszerűen leragadnak/lemaradnak. Nemcsak most, hanem a történelem nagyon sok pontján, például akkor is, mikor a mai amerikát belakták az európaiak. Egyszerűen a férfiak sokkal mobilisabbak.

szept. 15. 16:43
 6/16 anonim ***** válasza:
25%
Pedig a nők ellen semmi kifogásom sem lenne...
szept. 15. 16:47
 7/16 A kérdező kommentje:

"Nem tudom mit kell érteni jelentős szám alatt"

Mondjuk azt, hogy legalább elvétve látni köztük nőt vagy gyereket. Mert én Párizsban például láttam elvétve fekete afrikai vagy fejkendős indiai nőket és hiszem hogy valahogy ők is bejöttek, továbbá azokon a felvételeken, ahol László Petra felrúg egy migránst gyerekkel, de ezen kívül sehol. Kilenc év alatt, ami pedig szerintem nem kis idő, sohasem találkoztam ilyenekkel, sőt idősebb férfival sem. Negyven felettit már nem láttam. Pedig ha valaki én aztán brutál sokkal találkozok.

szept. 15. 16:49
 8/16 A kérdező kommentje:

"Illetve az is megér egy misét, hogy a nők a legtöbb migráció során egyszerűen leragadnak/lemaradnak."

Ez tiszta sor, ez nekem is feltűnt és én is tisztában vagyok vele. Kérdésem inkább arra vonatkozik, hogy akik bizonygatják, hogy nők és gyerekek is jönnek mért teszik?

Nem jönnek. Lehet hogy van ezerből egy, de én még azzal sem találkoztam.

szept. 15. 16:54
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Mert ahová "megérkeznek" - pl. Nyugat-Európa - , ott VANNAK nök is meg gyerekek is.
szept. 15. 17:08
 10/16 anonim ***** válasza:
62%

"Kérdésem inkább arra vonatkozik, hogy akik bizonygatják, hogy nők és gyerekek is jönnek mért teszik?"

Visszamaradt statisztikai emlékek. 2015-ben emlékszem még, hogy 60-40%-ban álltak a nők és férfiak aránya a férfiak javára. Ez volt az az időszak, mikor a kormánymédia kiadta utasításba, hogy csak férfiakat mutassanak a képernyőben.

Az 5# hozzászólásomban lévő indokokra vezetem vissza, hogy a nagy migrációs hullámokon kívül, pláne vizen, miért inkább férfiak jönnek.

Ami igazán érdekes kérdés lenne, de nem néztem utána, hogy a Törökországban feltartott 2-4 millió menekülteknél hogyan néz ki a nemi arány. El tudom képzelni, hogy a saját országukat egészséges arányokban hagyták el, de a nők és gyerekek leragadtak az első stabilabbnak látszó táborokban, míg a férfiak szerencsét próbálnak.

szept. 15. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!