Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Zelenszkij amerikai érdekeket...

Zelenszkij amerikai érdekeket képvisel Ukrajnában?

Figyelt kérdés

szept. 15. 02:45
1 2 3 4
 21/39 Alex Fly ***** válasza:
0%
@23: esetleg ha a témához szólnál hozzá -lehetőleg értelmesen- és nem floodolnád szarrá a topicot, azzal mindenki jobban járna...
szept. 15. 14:15
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

jajj alexfláj... ne te kérd már számon az érveket amikor te itt a hazug ukrán propagandát terjeszted.

ha annyira jó kommentelő akarsz lenni nézd meg a 19-es válaszban a youtube videót és reagálj rá.

szept. 15. 15:26
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
A 19-es választ miért kell lepontozni? :D Ott el van mondva mi a tét valójában. Igen, orosz részről is. Aki azt hiszi, hogy bármelyik oldal részéről arról van szó, hogy jaj szegény emberekkel mi lesz, az hülye.
szept. 15. 15:49
 24/39 Jeffrey Spender ***** válasza:
72%

# 26

Ezt az oldalt sajnos már rég kisajátították a NAFO-s ukrán / EU / NATO trollok, szervezetten kommentelve, és nem tudunk ellenük fellépni.

szept. 15. 16:04
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

"A 19-es választ miért kell lepontozni?"

mert sérti a nafo-s lelkecskék érzelmi világocskáját.

szept. 15. 16:39
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

15:49-es vagyok. Régebben láttam ezt a videót, már nem emlékeztem a részletekre, most megnéztem újra. Ez már csak hab a tortán: "You're trying to stop the Russians so we don't have to fight them."

Ez a hülye bohóc még mindig azt hiszi, hogy ezek az emberek a barátai? :D

szept. 15. 18:11
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

29: szerintem a helyzet az hogy ő nagyon is tudja hogy mi a helyzet.

én azt nem tudom hogy az usa megkereste ő hogy akarsze?, vagy az usa odament pár géppityus taggal és elmondták neki hogy ezt fogod tenni.

az utsó kérdésed inkább az alexfláj féle illetőknek teszem fel hogy nem szúrja ki a szemüket?

szept. 15. 19:06
 28/39 Jeffrey Spender ***** válasza:
72%

# Alex Fly

Mi az, hogy vatnik hazugság ?

Tudnád konkretizálni ?

Az USA csak ott háborúzik, ahol hasznot szimatol, sosem foglalkozik rózsaszín ideológiákkal.

szept. 15. 19:41
 29/39 Jeffrey Spender ***** válasza:
72%

# Alex Fly

Olyan nincs, hogy vatnik. Helyette vatnyik van.

A magánhangzó az oroszban az esetek nagy részében puhítja az előző mássalhangzót. A kivételek nagyrészt jövevényszavak, mint pl. az "Интерне́т".

A Ватник átírva, és kiejtve Vatnyik lesz.

A másik, Milyen nácikat látsz itt ?

Nálad teljesen irracionális, és hisztérikus dolog ez a nácizás.

szept. 15. 20:22
 30/39 Jeffrey Spender ***** válasza:
72%

Alex Fly

Mégis mitől vagyok náci ?

A vatnyik, és a náci az egymást kizáró fogalmak, ugyanis a vatnyik az a pufajkakabát, amit a Szovjet katonák viseltek a II. világháborúban, és azután is, mondhatni a Sztálini korszakban.

A Szovjetek, és Sztálin azok meg kommunisták voltak, nem nácik.

Ellenben a Te ukrán szerelmeid azok rendre használnak Germán, Wiking, és Hindu népművészeti motívumokat, mint a Schwarze Sonne-t, és a Wolfsangelt.

[link]

szept. 15. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!