A liberális Európai Egyesült Államok helyett nem lenne jobb egy páneurópai nacionalista Európai Föderáció?
Figyelt kérdés
Ave Europa nostra vera patria
A máltai Imperium Europa elképzelései szerint az európai országokat a páneurópai nacionalizmus zászlaja alatt kell egyesíteni egy nagy, föderális állammá, ahol megvédik az európai kultúrát a bevándorlóktól és az iszlámtól.
szept. 13. 17:39
4/6 anonim válasza:
Nem. Egy kis fasiszta diktatúránál már csak a nagy fasiszta diktatúra a rosszabb.
5/6 anonim válasza:
Szóval azt mondod, hogy egy Máltán is jelentéktelen, neonáci, újfasiszta párt ötletei alapján kéne Föderatív Európát létrehozni.
Köszönöm nem. Lenne olyan Föderatív Európa elképzelés, amit tudnék támogatni, de ez nem olyan.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem, én eddig is egy ilyesmi, Római Birodalomra hajazó egyesült Európáról ábrándoztam, de most találtam ezt a máltai pártot és látom, hogy vannak még mások is hasonló elképzelésekkel.
szept. 14. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!