Tudod kérdező mi a neoliberalizmus? közgazdaságtani fogalom, amikor az állam kivonul a piacról és nem szól bele a piaci folyamatokba... amiről te beszélsz a kulturális liberalizmus...
2022. júl. 21. 19:01
2/10 anonim válasza:
A nyugati országok annyira szét vannak cseszve, hogy mindenki menekül oda, még a büszke törökök is.
2022. júl. 21. 19:05
3/10 anonim válasza:
A nacionalizmusból gyűlölet lesz abból pedig lehet háború.
2022. júl. 21. 19:38
4/10 anonim válasza:
Azért nem szereti ez a sok pondró a nacionalizmust, mert az renddel jár együtt. Viselkedniük kéne, tiszteletet mutatni mások felé, azt meg nem bírják elviselni.
2022. júl. 21. 20:01
5/10 anonim válasza:
Nacionalizmust? Van nemzeti érzésem, sőt jól meg fér egymás mellett a lengyel-magyar részben orosz és litván identitásom is, szeretem más népek irodalmait, és zenéit, és három generációs nagycsaládban nőttem fel, én 12 éves voltam, mikor az utolsó nagyszülőm, az apai nagyapám 88 éves korában elhunyt, a szüleim is későn vállaltak már mint legkisebb fiút, de mindenki azt mondja, hogy én tisztességen beszélgettem és bántam emberekkel és látszik, hogy én és a bátyáim idős nagyszülőkkel nőttünk fel.... ja és meleg is vagyok, meg zöld baloldali és liberális, meg anarchista...
2022. júl. 21. 20:06
6/10 anonim válasza:
5. Ki a faxomat érdekeli hogy meleg vagy és mi köze ennek nacionalizmushoz?
2022. júl. 21. 20:20
7/10 anonim válasza:
Klasszikus értelemben véve az összes európai állam nacionalista és liberális. Na, erre mit lépsz kérdező? :D
"Sok nem nyugati államban pl Törökországban büszkék rá h törökök, a görög büszke arra h görög stb."
Mondd azt egy franciának vagy németnek, hogy nem büszke a saját népére, aztán betöri a nózikádat :)
2022. júl. 22. 00:17
8/10 anonim válasza:
#7: Ja, annyira büszkék a németek meg a franciák, hogy már lassan több a néger meg az arab, mint az őslakos.
2022. júl. 22. 15:29
9/10 anonim válasza:
"#7: Ja, annyira büszkék a németek meg a franciák, hogy már lassan több a néger meg az arab, mint az őslakos."
Hát tudod, ha egy országnak jól megy, akkor sok lesz a bevándorló.
Viszont ha csak jobbágyok és ispánok vannak egy ország vármegyéiben, akkor oda senki sem megy, sőt még a jobbágyok is kivándorolnak. Így tiszta?
2022. júl. 22. 15:32
10/10 anonim válasza:
Anyukám szokta mondani, hogy tatárjárás óta nincsen tiszta magyar....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!