Az EU területén a Covid alatt bevezetett vészhelyzetet és vészhelyzeti kormányzást mikor akarják végre kivezetni?
Kérdező, lemaradtál egy brosúrával!
Magyarországon sincs már covid miatti vészhelyzet és ebből adódó rendeleti kormányzás. Ui. az ukrán-orosz háború kitörése óta háborús vészhelyzet van, és emiatt van rendeleti kormányzás.
Megkérdezhetem a sok okostojást akik azt mondják hogy magyarországon covid vészhelyzet van érvényben hogy ezt mivel tudják igazolni ?
mert én úgy tudom hogy háborús részhelyzet van most
"Megkérdezhetem a sok okostojást akik azt mondják hogy magyarországon covid vészhelyzet van érvényben hogy ezt mivel tudják igazolni ?"
A kérdezőn kívül egy ilyen okostojás sincs, szóval mire fel a többesszám? :D :D Melyik válaszolóra gondoltál? :D
14.
dehogy nincs!
majdnem mindegyikőtök azt írta hogy csak magyarországon van már covid vészhelyzet holott ez már nem covid hanem háborús vészhelyzet a covid vészhelyzet már megszűnt, tudtál róla?
"majdnem mindegyikőtök azt írta hogy csak magyarországon van már covid vészhelyzet holott ez már nem covid hanem háborús vészhelyzet a covid vészhelyzet már megszűnt, tudtál róla?"
Tudod ezt angolul úgy mondják, hogy "goes without saying", szerintem minden hozzászóló azt vitatta, hogy bármiféle veszélyhelyzet lenne bárhol Magyarországon kívül.
Apropó, csakhogy érezd a saját gyógyszered mellékhatását, tudtad, hogy te is rosszul tudod? Nincs olyan, hogy "vészhelyzet", olyan van Magyarországon, hogy "veszélyhelyzet" :D :D
"De nem tudom pl Németországban vagy Franciaországban hogy van"
Tehát lövésed sincs valójában arról, amit a kérdésedben állítasz... nagyon értelmes.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!