Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az EU területén a Covid alatt...

Az EU területén a Covid alatt bevezetett vészhelyzetet és vészhelyzeti kormányzást mikor akarják végre kivezetni?

Figyelt kérdés
A vírusnak rég vége, a kormányoknak korlátlan hatalma van mégis

szept. 13. 11:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező, lemaradtál egy brosúrával!

Magyarországon sincs már covid miatti vészhelyzet és ebből adódó rendeleti kormányzás. Ui. az ukrán-orosz háború kitörése óta háborús vészhelyzet van, és emiatt van rendeleti kormányzás.

szept. 13. 12:30
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Megkérdezhetem a sok okostojást akik azt mondják hogy magyarországon covid vészhelyzet van érvényben hogy ezt mivel tudják igazolni ?

mert én úgy tudom hogy háborús részhelyzet van most

szept. 13. 12:35
 13/19 A kérdező kommentje:
A vészhelyzet a coviddal kezdődött, utána lett háború. De nem tudom pl Németországban vagy Franciaországban hogy van
szept. 13. 12:37
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

"Megkérdezhetem a sok okostojást akik azt mondják hogy magyarországon covid vészhelyzet van érvényben hogy ezt mivel tudják igazolni ?"

A kérdezőn kívül egy ilyen okostojás sincs, szóval mire fel a többesszám? :D :D Melyik válaszolóra gondoltál? :D

szept. 13. 13:07
 15/19 anonim ***** válasza:
37%

14.

dehogy nincs!

majdnem mindegyikőtök azt írta hogy csak magyarországon van már covid vészhelyzet holott ez már nem covid hanem háborús vészhelyzet a covid vészhelyzet már megszűnt, tudtál róla?

szept. 13. 13:09
 16/19 anonim ***** válasza:
72%

"majdnem mindegyikőtök azt írta hogy csak magyarországon van már covid vészhelyzet holott ez már nem covid hanem háborús vészhelyzet a covid vészhelyzet már megszűnt, tudtál róla?"

Tudod ezt angolul úgy mondják, hogy "goes without saying", szerintem minden hozzászóló azt vitatta, hogy bármiféle veszélyhelyzet lenne bárhol Magyarországon kívül.

Apropó, csakhogy érezd a saját gyógyszered mellékhatását, tudtad, hogy te is rosszul tudod? Nincs olyan, hogy "vészhelyzet", olyan van Magyarországon, hogy "veszélyhelyzet" :D :D

szept. 13. 13:15
 17/19 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, hogy Magyarországon már más a vészhelyzet hivatkozási alapja, ez háborús vészhelyzet. Ugyanakkor rendeleti kormányzást és vészhelyzetet először a Covid idején vezettek be, viszont azóta folyamatosan fennáll
szept. 13. 13:39
 18/19 anonim ***** válasza:
47%

"De nem tudom pl Németországban vagy Franciaországban hogy van"

Tehát lövésed sincs valójában arról, amit a kérdésedben állítasz... nagyon értelmes.😉

szept. 13. 17:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Kár volt erre a kérdésre pazarolni a bájtokat.
szept. 13. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!