Az ukránok megbánták, hogy megválasztották elnöknek Zelenszkijt?
# Alex Fly
Tudnál olyan nyilatkozatot idézni, amiben Oroszország Magyarországot jelöli meg ellenségének ?
# Alex Fly
És az EU / NATO szerinted egy kollektív bólogatós szekta, nincsen lehetőség különvéleményre ?
Franciaország 2014 előtt hadihajók gyártását és átadását vállalta Oroszországnak, ami 2014 miatt problémákba ütközött, de attól még tovább értékesítették a hadihajókat Egyiptomnak, amely oroszbarát ország.
Ausztria az tele van orosz kémekkel, a legmagasabb szinteken, EU-tag létére.
Horvátország az hajlandó lenne ha mást nem, a Krímet elismerni Oroszország részének.
Törökország meg NATO-tag létére az ott ahol lehet, folyamatosan keresztbe tesz a NATO-nak.
Itt az oroszokkal való cimborálásért, és az EU - NATO hátráltatásáért ki lehetne zárni Franciaországot, Ausztriát, Magyarországot, Horvátországot, és Törökországot.
# Alex Fly
Az orosz politikának Ursula Fondellájennel, és társaival van bajuk, nem pedig a magyar cukrásszal / buszsofőrrel / virágkötővel.
Lehet, hogy te szavaztál Fondellájenre, de én nem.
Ha lehetne népszavazni, én az EU, és a NATO ellen szavaznék.
Számomra irritáló, és bosszantó gyökerek gyülekezete az EU-s, és NATO-s vezetés, nekik semmilyen hatalmuk nincsen felettem.
Én még ezt a full hisztérikus EU, és NATO imádatot nem értem, hogy Mire jó az ilyen.
Én annak örülnék, ha jelenlegi formájukban megszűnne mindkét szervezet, és esetleg ésszerűbben alakítanák újra.
# Alex Fly
A Kreml az nyíltan, és egyértelműen Lengyelország, a három Balti csivava, Anglia, és Franciaország irányába fenyegetőzik.
Ezek egyike sem Magyarország.
Hogy Mi van Lengyelországgal, a legkisebb mértékben nem érdekel engemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!