Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ukránok megbánták, hogy...

Az ukránok megbánták, hogy megválasztották elnöknek Zelenszkijt?

Figyelt kérdés

szept. 10. 02:37
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 Alex Fly ***** válasza:
27%
@50: tehát azért is Zelenszkij a felelős, ami az elnöksége alkatt történt. Ezzel szemben az utóbbi két évben tett nyilatkozataiért nem felelős az akkori és mai orosz vezetés... (Gy.k. a ruszkik deklaráltan ellenségnek tekintenek minket)
szept. 14. 14:22
 52/70 Jeffrey Spender ***** válasza:
46%

# Alex Fly

Tudnál olyan nyilatkozatot idézni, amiben Oroszország Magyarországot jelöli meg ellenségének ?

szept. 14. 14:37
 53/70 Alex Fly ***** válasza:
27%
@52: ha nem olvasol híreket, az nem az én hiányosságom. Hetente nyilatkozza valamelyik ruszki főmufti, hogy számukra az EU és a NATO ellenség, akivel harcban állnak.
szept. 14. 15:05
 54/70 Jeffrey Spender ***** válasza:
64%

# Alex Fly

És az EU / NATO szerinted egy kollektív bólogatós szekta, nincsen lehetőség különvéleményre ?

Franciaország 2014 előtt hadihajók gyártását és átadását vállalta Oroszországnak, ami 2014 miatt problémákba ütközött, de attól még tovább értékesítették a hadihajókat Egyiptomnak, amely oroszbarát ország.

Ausztria az tele van orosz kémekkel, a legmagasabb szinteken, EU-tag létére.

Horvátország az hajlandó lenne ha mást nem, a Krímet elismerni Oroszország részének.

Törökország meg NATO-tag létére az ott ahol lehet, folyamatosan keresztbe tesz a NATO-nak.

[link]

Itt az oroszokkal való cimborálásért, és az EU - NATO hátráltatásáért ki lehetne zárni Franciaországot, Ausztriát, Magyarországot, Horvátországot, és Törökországot.

szept. 14. 15:13
 55/70 Alex Fly ***** válasza:
27%
@54: és ez hogy jön ide? a kérdésed az volt, hogy mikor neveztek minket ellenségnek a ruszkik. Szerintem egyértelmű választ kaptál.
szept. 14. 15:21
 56/70 Jeffrey Spender ***** válasza:
60%

# Alex Fly

Az orosz politikának Ursula Fondellájennel, és társaival van bajuk, nem pedig a magyar cukrásszal / buszsofőrrel / virágkötővel.

Lehet, hogy te szavaztál Fondellájenre, de én nem.

Ha lehetne népszavazni, én az EU, és a NATO ellen szavaznék.

Számomra irritáló, és bosszantó gyökerek gyülekezete az EU-s, és NATO-s vezetés, nekik semmilyen hatalmuk nincsen felettem.

szept. 14. 15:25
 57/70 Jeffrey Spender ***** válasza:
28%

Én még ezt a full hisztérikus EU, és NATO imádatot nem értem, hogy Mire jó az ilyen.

Én annak örülnék, ha jelenlegi formájukban megszűnne mindkét szervezet, és esetleg ésszerűbben alakítanák újra.

szept. 14. 15:26
 58/70 Alex Fly ***** válasza:
27%
még mindig nem kérdeztem. Te kérdeztél, én meg válaszoltam. Vagy szerinted írtam olyasmit, hogy kíváncsi vagyok a mellébeszélésedre?
szept. 14. 17:35
 59/70 Jeffrey Spender ***** válasza:
60%

# Alex Fly

A Kreml az nyíltan, és egyértelműen Lengyelország, a három Balti csivava, Anglia, és Franciaország irányába fenyegetőzik.

Ezek egyike sem Magyarország.

Hogy Mi van Lengyelországgal, a legkisebb mértékben nem érdekel engemet.

szept. 14. 17:41
 60/70 Alex Fly ***** válasza:
27%
@59: akkor még egyszer: az orosz vezetés nyíltan ellenségként kezeli az EU-t és a NATO-t is. Mi vagyunk az EU. Mi vagyunk a NATO. Mi az, ami neked ebben olyan bonyolult, hogy képtelen vagy felfogni?
szept. 14. 18:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!