Az ukránok megbánták, hogy megválasztották elnöknek Zelenszkijt?
40: "Azt sem tudod, ki vagyok"
én tudom! egy nagyon buta senki.
# Alex Fly
Mindenkinek van digitális lábnyoma, nekem is, akkor neki is, és neked is.
Azt jó eséllyel tudom, hogy Alex Fly férfi, és elvált. :D
És azt is, hogy hol laksz :D
" A városomban volt egy pár éve felújított stadion, ami helyett sokmilliárdért építeni kellett egy másikat. "
A kommentelésed alapján 2021-ben Orbánnal, Orbánnal, és Orbánnal voltál elfoglalva, magasról tettél arra, hogy Mi van az egykori Kelet-Ukrajnában.
" Azt sem tudod, ki vagyok, te náci gyökér! "
Hogyan jönnek ide a nácik ?
@42: hűha... Most leírtál pár olyan dolgot, ami az emberek nagy részére igaz és pár orbitális baromságot...
Azéet nem semmi, hogy egy hazaáruló náci ennyit foglalkozik az emberrel -mondjuk én konkrétan pont leszarom.
# Alex Fly
Miért lennék hazaáruló ?
Én nem Ukrajnában élek, nem ukrán az állampolgárságom, tulajdonképpen semmi közöm nincs az égvilágon Ukrajnához, akkor Miért is lennék hazaáruló ?
Alex Fly, te ukrán állampolgár vagy, és Ukrajna a hazád ?
És miből állapítottad meg, hogy náci lennék ?
Az a baj veled, hogy te a hisztérikus üvöltözéseddel, és a full szélsőséges ukránimádatoddal, és még a magyarellenességgel teljesen felhívod magadra a figyelmet.
# Alex Fly
A Btk. szerint: Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, hazaárulás bűntettét követi el.
A hazaárulás csak Magyarországot illetően követhető el.
Az, hogy Én felőlem akár meg is szüntethetik Ukrajnát, az semmit nem merít ki.
# Alex Fly
Már a szövegértés sem megy neked XD
Én Nyugat-Magyarországról nézem le az ukránokat.
Te meg Kijevből tolod az ukrán hisztéria propit ? :)
Alex Fly
Te személy szerint Miért vagy rágörcsölve ennyire Ukrajnára ?
SzBU-s vagy ?
Vagy valami személyes kötődés, pl. anya, feleség, iskolatárs, stb ?
@48b szóvan Magyarországból terjeszted az ellenséges propagandát. És szerinted ez teljesen rendben van...
Értem.
Alex Fly
Milyen propagandát ?
Ukrajna 2017-ben ellenséges országnak nevezte Magyarországot.
Akkor, amikor még sehol nem volt Zelenszkij.
Te meg ilyeneket védelmezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!