Az ukránok megbánták, hogy megválasztották elnöknek Zelenszkijt?
10: igen? :D és melyik alternatív univerzumban? :D
a békefenntartó olyan helyen van ahol minimum tűzszünet van és nem aktív háborúba te szerencsétlen
11. Először gondold már át tényleg amit írsz mert zavaró a tájékozatlanságod.
Krím óta fegyveres konfliktus van amit a ruszkik gerjesztettek Ukrajna keleti tartományaiban azóta is. Így 2022-előtt egy békefenntartó kontingens küldése minimum jogos lehetett volna persze a ruszkik beleegyezése nélkül mert nekik érdekük volt háborúvá szélesíteni.
Egyébként Putyin békefenntartókat küldött először a térségbe amikor megtámadta Ukrajnát ügyes hazugságként.
A mutatvány ott dől meg, hogy békefenntartók jellemzően ENSZ felhatalmazással mennek bárhova.
Azt pedig megnéztem volna, ahogy az ENSZ BT állandó tag Oroszország belemegy, hogy amerikai kéksapkások glasszáljanak a határai mentén.
12: én gondolkodjak? te mondtad azt hogy békefenntartókat küld az usa, egy jelenleg aktívan folyó háborúba. a békefenntartó a békét tartja fent, ahol háború van ott hol van béke? te nem vagy tisztában a fogalmakkal, de okoskodsz. tájékozatlanság az nálad van bőven.
"akkor Putler biztos hogy nem mer háborút indítani"
két és fél éve az van, nem zavar?
mellesleg mikor küldi őket? nem az a narratíva nálatok hogy a jóságos filantróp amerika csak az ukránok szabadságharcát támogatja?
13. pont erre céloztam hogy az oroszok beleegyezése nélkült írtam.
14. Teljes kavar :)))
Mintha fel sem fognád amiket írok.
Inkább ne is válaszolj mert még nagyon sületlenség lesz.
Lényeg hogy amíg béke volt és nem háború addig. De tudom hogy nálad összecsúszott az idő és 2 és fél éve mindig háború van ott. :)))
Alex Fly
Zelenszkij származása, életrajza, és "munkássága" teljesen nyilvános dolog, és ez alapján őt hazafinak nevezni, hááát ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!