Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ukrán vereség esetén mi lenne...

Ukrán vereség esetén mi lenne Zelenszkij sorsa?

Figyelt kérdés
szept. 6. 03:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
26%

Cáfolnám ezt a kivégzést.

Ha el is fogják, börtön várna rá max, elvileg ő orosz ajkú személy, azt nem tudom igaz-e hogy van orosz állampolgársága vagy sem. De ez kicsit nehezebbé teszi a helyzetét.

Bújkálna nyilván a vereség után ebben megfelelő segédkezést kapna a szövetségeseitől. Ha elkapnák szerintem nem ölnének meg egy ilyen fontos személyt.

Volt egy ellenzéki politikus akivel voltak botrányok, navalnij volt azt hiszem. Ott is mekkora botrány volt, pedig nem is ölték meg hanem éhség sztrájkolt, plusz közel nem volt olyan nagy ember mint egy másik állam elnöke

szept. 8. 14:57
 22/25 anonim ***** válasza:
#21 Te komolyan hiszel ebben? Azok után, hogy Putyin legnagyobb politikai ellenfelét is eltették láb alól? Ja, tudom, papír szerint börtönben halt meg, természetes módon...
szept. 8. 17:20
 23/25 anonim ***** válasza:
36%

Mint említettem.

Teljesen más egy belső orosz politikai ellenség mint egy ilyen híres világszerte ismert politikai személy.

Egyszerűen lehetetlen hogy eltegye ilyen módon láb alól

szept. 8. 17:46
 24/25 Jeffrey Spender ***** válasza:
82%

Itt az a kérdés, hogy Miért nem adtak még kilövési engedélyt Zellerre ?

Lövöldözik sokmindenre az Iszkandereket, meg a robotrepülőket, és még a Kijevhez átigazolt, és ott tanyázó orosz harcosokat is levadásszák, de Zellerhez valamiért nem nyúlnak.

Az én szerény meglátásom szerint Zelenszkij politikai - katonai értéke az még a nulláét sem éri el, akkor Mit ítéljenek el rajta ?

szept. 8. 17:59
 25/25 anonim ***** válasza:
23%
Ha megölik azzal visszafordíthatatlan háború törne ki Európában
szept. 8. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!