Egyetértetek azzal, hogy nato csapatokat kellene Ukrajnába küldeni, ha az ukrán vereség már teljesen elkerülhetetlen?
3
Csak Macron( mikroné) A franciák is utálják mikront!
A nato védelmi szövetségnek deklarálja magát ahol a tagok vállalják egymás védelmét is egy külső támadás esetén.
Ukrajna nem nato tag. Pont.
"Egyetértetek azzal, hogy nato csapatokat kellene Ukrajnába küldeni"
Nem értek egyet!! De Ukrajna nem is tagja a NATO-nak, mire fel?!
És aki ezzel egyetért, az a 3. világháborút akarja, mert bizony ennek az lehet és szerintem lesz a következménye....
Nem is értem, hogy nem tudják megállítani ezeket az őrült háborúpártiakat?!
Senki nincs a francia elnök közelében, aki megmondaná neki, hogy amennyiben szárazföldi csapatokat küld, azzal kirobbantja a világháborút?!
Vagy ez a cél ?!
Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy nagyon ezt szorgalmazzák egyesek.
Eddig nem sikerült, hiába provokáltak (lásd vezeték-robbantás, lengyel fiaskó stb), most nyíltan feszítik a húrt.
Szerintem örüljenek, hogy Putyinnak birkatürelme van. Még..!
A nyugati csapatok Ukrajnába küldését Macron mondta.
Tisztába kell lenni ahhoz hogy megértsük,Franciaországban hasonló az elnöki rendszer,mint amerikában.
Franciaországban 2x5 év
Amerikában 2x4 év
Magyarul mindkét országban maximum 2 ciklus erejéig lehet valaki elnök.
Amerikában Bidennek nagyon vigyáznia kell arra,hogy mit tesz vagy akár mit mond, vigyáznia kell a népszerűségére,mert az újraválasztása függhet tőle.
Franciaországban most más a helyzet Macronnal,mert a második ciklusát tölti,
(ha letellik a ciklusa,többet semmiképpen nem lehet Franciaország köztársasági elnöke)
bármit tesz,bármit mondd, valamilyen szinten nem számít,nem jelöltetheti magát újra.
Lehetséges,hogy Macron így akarja tesztelni az oroszokat,vagy szimplán csak idegesíteni putyint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!