Melyik országba érdemes kivándorolni egy szinglinek?
Ahol kényelmesen meg tud élni, mondjuk egy 2 szobást lakást tud bérelni, nem adóztatják rommá?
Egy ismerősöm Norvégiát ajánlotta, vagy 10 éve ment ki 40 évesen, azt mondta, hogy ott egy egész tetőteret bérel, gyógyszerészként, akkot havi 1,5 millió Ft-nak megfelelő összeget keresett, azóta gondolom több.
Csak ugye Norvégia nem uniós ország, nehezebb ott munkát vállalni.
Hová érdemes menni, ha nem akar valaki egész életében lakótársakkal élni, és családot nem szeretne?
Akiről írtam ő egyedül bérelt egy saját lakrészt, tehát megtehette, ha nem jött volna ki ebből a bérből, akkor lakótárssal lakott volna.
Szerintem nem irreális, elvárás, hogy ha az ember dolgozik legalább nyugalomra menjen haza és ne mással kelljen osztoznia egy konyhán vagy fürdőn.
30+osként a saját életemet akarom élni, nem másokhoz alkalmazkodni még otthon is.
#9 vagyok, es kertes hazat berlunk kulfoldon nagyon jo kornyeken. Tehat lehetseges, sokan megtehetik mivel valoban nem irrealis elvaras.
Csak itt jon a csavar: az ismerosod gyogyszeresz, azok tobbnyire rendesen megvannak fizetve. A kerdes hogy te is piackepes tudassal akarsz koltozni?
Mert sokan, akik nem beszelik jol a nyelvet es "mindenhez is ertenek", ilyen gyari, raktaros, arupakolos, stb munkakat kapnak, ok nincsenek agyonfizetve, es a fizetesuk 1/3 elmegy csak szobaberlesre, semmi extra nelkul, sot nagyobb varosokban mar lassan 1/2 az arany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!