Putyin a Szovjetuniót akarja visszaállítani és erre mik a bizonyítékok?
Kürasszír
Amikor az Osztrák-Magyar Monarchia létezett, akkor volt olyan, hogy Szovjetunió ?
Tudomásom szerint nem.
kürasszír már az újféle ukrán történelem szerint él.
ha érdekel ez a törikönyv vedd fel vele a kapcsolatot a trollközpontban biztos van pár ilyen történelemkönyv.
# Kürasszír
Szovjetunió az 1922. december 30.-ától van, addig az Osztrák-Magyar Monarchiának meg 1918. november 11.-én vetettek véget.
Kérdező
Maga az Euronews írta meg, hogy amennyiben Oroszország győz Ukrajnában, azzal véglegesen szakítanak a szovjet államrenddel, és visszatérnek a történelmi cári, egyközpontú, birodalmi szisztémához, amiben nincsenek etnikai alapú tagköztársaságok.
Az Euronews teljesen az Európai Unió által finanszírozott médiaorgánum.
Csak hát a Cári Oroszországgal nem lehet úgy riogatni, mint a Szovjetunióval.
14-es
Szomorú ,hogy elakarják hagyni a kommunizmust teljesen ;(
Kérdező
A kommunizmus az a Múltat végképp eltörölni hozzáállást jelentette. Magyarul szólva a régi templomok eldózerolását, a cári korszakhoz köthető emlékmű rombolást, sírgyalázást, és hasonlókat.
Én az ilyent mérhetetlen butaságnak tartom.
Jobban is áll a cári, meg az ortodox szisztéma az oroszoknak.
Sztálin zsarnoki, és kegyetlen módon kormányzott, őalatta is történt egy - két emlékmű rombolás, azonban belátta, hogy ez rövid úton a nép demoralizálódásához vezet, ezért Sztálin elővette, leporoltatta, és népszerűsítette az orosz történelmet, és nemzeti érzést.
Sztálinnak Nagy Péter, meg Rettegett Iván voltak a kedvenc uralkodói. Alekszandr Nyevszkij, és Dmitrij Donszkoj középkori orosz uralkodókig is visszavezette az orosz nemzettudatot.
A közelmúltat illetően még Nahimov admirálisról is forgattatott történelmi filmet.
# 10-es válaszoló
Az ilyent azt szélkakasnak nevezik.
Meg proli, és populista stílusú politizálásnak.
# 11
IDÉZLEK: "Amikor az Osztrák-Magyar Monarchia létezett, akkor volt olyan, hogy Szovjetunió ? Tudomásom szerint nem." ÉS: "Szovjetunió az 1922. december 30.-ától van, addig az Osztrák-Magyar Monarchiának meg 1918. november 11.-én vetettek véget."
HOL ÁLLÍTOTTAM ÉN OLYAT, HOGY A SZOVJETUNIÓ ÉS AZ OSZTRÁK-MAGYAR MONARCHIA EGYSZERRE LÉTEZETT?
Ja, sehol, szokás szerint hazudtál!
Gratulálok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!