Az Imane Halif-féle fétfi-nő (meghatározatlan nemű) sportolók problémáit meg lehetne oldani így?
Nekem van egy zseniális ötletem. Nagyon kellemetlen helyzetet meg lehet simán oldani. Most a baj velünk van. Mindenkinek kellemetlen kiállni az ilyen sportolókkal. Nagyon fájó, hogy síróra veri egy ilyen kevert nemű nembináris sportoló a gyengébb nem képviselőjét, aki vissza is kénytelen vonulni a meccs után. Nem lehet megoldani jelenleg ezt a kényes helyzetet. Nem etikus férfiak közé küldeni egy ilyen sportolót, mert ott nem állja meg a helyét.
Szerintem a legjobb megoldás az lehetne, hogy egy fizikális handicappel indulna az ilyen sportoló. Gondolok itt arra, hogy pl (1) legyen a gyengébb keze hátrakötve vagy (2) legyen egy kötés rajta, mint akinek el van törve a keze, hogy ne tudjon ütést bevinni. Csak védekezésre lehessen használni. Zseniális kiegészítő lehet az is, (3) ha egy súlyt, dobozt, hordót kötünk a hátára, ami nehezíti a mozgást. Az is érdekes lehrt, ha összekötjük, lánccal a két lábát, hogy ne tudjon gyorsan mozogni, csak kis léptekben
Ha hadikeppel azaz hátránnyal indulna fizikai szinten, azaz a testi erőbeli kifejtési képességét korlátoztuk, akkor már képes lehet kb egyenrangban boxolni egy nővel. Lehetne ezt a 4 kombináció valamilyen egyvelegét is alkalmazni és minden ismét jó lenne?
Itt nincs himbilimbi. XY kromoszóma van, plusz pina.
A férfiak között kellett volna Imane Helifnek indulnia.
Hosszú történet röviden, ennyi.
"A férfiak között kellett volna Imane Helifnek indulnia."
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!