Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az Imane Halif-féle fétfi-nő...

Az Imane Halif-féle fétfi-nő (meghatározatlan nemű) sportolók problémáit meg lehetne oldani így?

Figyelt kérdés

Nekem van egy zseniális ötletem. Nagyon kellemetlen helyzetet meg lehet simán oldani. Most a baj velünk van. Mindenkinek kellemetlen kiállni az ilyen sportolókkal. Nagyon fájó, hogy síróra veri egy ilyen kevert nemű nembináris sportoló a gyengébb nem képviselőjét, aki vissza is kénytelen vonulni a meccs után. Nem lehet megoldani jelenleg ezt a kényes helyzetet. Nem etikus férfiak közé küldeni egy ilyen sportolót, mert ott nem állja meg a helyét.

Szerintem a legjobb megoldás az lehetne, hogy egy fizikális handicappel indulna az ilyen sportoló. Gondolok itt arra, hogy pl (1) legyen a gyengébb keze hátrakötve vagy (2) legyen egy kötés rajta, mint akinek el van törve a keze, hogy ne tudjon ütést bevinni. Csak védekezésre lehessen használni. Zseniális kiegészítő lehet az is, (3) ha egy súlyt, dobozt, hordót kötünk a hátára, ami nehezíti a mozgást. Az is érdekes lehrt, ha összekötjük, lánccal a két lábát, hogy ne tudjon gyorsan mozogni, csak kis léptekben

Ha hadikeppel azaz hátránnyal indulna fizikai szinten, azaz a testi erőbeli kifejtési képességét korlátoztuk, akkor már képes lehet kb egyenrangban boxolni egy nővel. Lehetne ezt a 4 kombináció valamilyen egyvelegét is alkalmazni és minden ismét jó lenne?

aug. 22. 19:49
A kérdező szavazást indított:
Igen jó ötlet
Nem. A szabályozást kellene egyértelművé tenni
Nem. Külön nembináris gender kategóritát kellene bevezetni
Nem is tudom
17 szavazat
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
94%
Nem, hagyni kellene a sportot úgy, ahogy van. Aki pinával született nők között induljon.
aug. 22. 19:52
 2/33 A kérdező kommentje:
De ha nem állja meg férfiak közt a helyét, mert annyira nem jó, akkor már elveszed tőle a sikerélményt - ami mindenkinek jár - azzal, hogy nem engeded nők közé
aug. 22. 19:53
 3/33 anonim ***** válasza:
48%
Tényleg zseni vagy, hadikepp.
aug. 22. 20:07
 4/33 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy ez a helyzet csak arra világít rá mennyire nem egyértelmű, hogy mi a nő meg a férfi.
aug. 22. 20:39
 5/33 anonim ***** válasza:
26%
Dehogynem egyértelmű, csak sokan azt hiszik, ez is az agyban dől el, pedig már a fogantatás után ki vagy választva. XY kromoszóma = férfi, XX kromoszóma = nő Itt van XY kromoszóma plusz himbilimbi, nem is értem mi a kérdés. Ki nem állhatom a női bunyót, még mondhatnám azt is, boxot akartak, meg is kapták, de ez így nagyon nem ferr, abból sportot űzni hogy egy férfi elkalapál egy nőt és még szurkolnak is neki, nagyon nincs rendjén.
aug. 22. 21:13
 6/33 anonim ***** válasza:
71%

Itt nincs himbilimbi. XY kromoszóma van, plusz pina.

aug. 22. 21:17
 7/33 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem adjuk annak a noi bokszolonak az ermet, amelyik a legkeservesebben tud sirdogalni a ringben.
aug. 22. 21:18
 8/33 Jeffrey Spender ***** válasza:
24%

A férfiak között kellett volna Imane Helifnek indulnia.

Hosszú történet röviden, ennyi.

aug. 22. 21:23
 9/33 anonim ***** válasza:
65%

"A férfiak között kellett volna Imane Helifnek indulnia."

Miért?

aug. 22. 21:24
 10/33 anonim ***** válasza:
85%

#5 Nem ilyen egyszerű a dolog, biológiailag sem.

[link]

aug. 22. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!