Nyugaton miért nem tör előre a szélsőjobb a migránshelyzet miatt?
Mert nincs "migranshelyzet" csak a fideszesek fejében.
Mellesleg mostanában több helyen nyert szélsőjobbos (vagy annak tartott) párt. Aztán radöbbennek, hogy a migransok nélkül összedőlne a gazdaságuk...így inkább nem is beszélnek róla tovább.
Akiket deportálni akarnak azok kizárólag olyan értelemben nevezhetőek csak "adófizetőknek", hogy termék vásárláskor áfát is fizetnek. De olyan értelemben, hogy dolgoznak is már egyik sem nevezhető annak. Alapból nem is ezért jöttek Európába, hanem csak az asyl segélyekért.
Hát én kint élve ezt látom. Találkoztam olyannal is, aki azért nem bírta megkapni a német állampolgárságot mert a 30-35 év alatt amióta Németországban él nem volt 5 éve amit munkával töltött volna.
Egyébként meg nem tudom miért m1-es? Ugyanezt csinálja az Orbán is. Pont úgy ahogyan Németország vagy Hollandiában is azt mondták a liberálisok, hogy "csak egy-két évre hívunk meg pár vendégmunkást utána hazamennek" ugyanígy a Fidesz is tízezrével telepíti be napjainkban a migránsokat. Hogy mennyire mentek haza az látszik pl Franciaországban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!