Izlandon milyen sújos a migránshelyzet?
Izlandon a migránsok elvannak-e szaporodva.
Mert izlandra akarok menni látogatásra.
Én már jártam Izlandon. Nincs -40 fok kedves 2# és gyakorlatilag a világ legszebb országa. Természet, tisztaság, jó levegő.
Az emberek kedvesek, vendégszeretők.
Ja és olyan jó minőségi utak vannak a világ végén is, mint nálunk a fizetős autópályán.
Szerintem egyáltalán nem kell tartanod az emberektől, de ha igen, akkor ne menj. De sok élményről le fogsz maradni, ha ennyire rettegsz a migransoktol.
Sajnos már sok a bevándorló Izlandon is és egyre több a nem-fehér.
A lakosság 15%-a első vagy második generációs bevándorló vagy félvér. A lakosság kb 5%-a lengyel, 2% dán, a többi nép aránya nem éri el az 1%-t, viszont a nem-európaiak aránya kb 2% összesen, ami amúgy a többi nyugati országhoz képest semmi, de 2010-ben csupán csak 1% volt az arányuk, tehát gyorsan növekednek. Az utóbbi 2-3 évben nagyon felszaladt a bevándorlók száma, ezzel párhuzamosan pedig a teljes termékenységi arányszám csökent. Tavaly csupán 1,7 gyerekszülés/nő volt az arány, 2010-ben még 2,2...
Lehet, hogy túlzás, de én már megkongatnám a demográfiai vészharangot, mert most még lehet változtatni a trendeken, de 10-20 év múlva már nehezen.
Amúgy Reykjavikban már megfigyelték a bevándorlók tömbösödését, gettósodásról nem beszélhetünk és semmilyen no-go zónák nincsenek, de pl van olyan kerület, ahol a lakosság 20%-a bevándorló.
"Lehet, hogy túlzás, de én már megkongatnám a demográfiai vészharangot,"
Te talán izlandi vagy? Ha nem, akkor milyen vészharangot akarsz kongatni? Semmi közöd ahhoz hogy Izland kiket enged be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!