Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izlandon milyen sújos a...

Izlandon milyen sújos a migránshelyzet?

Figyelt kérdés

Izlandon a migránsok elvannak-e szaporodva.

Mert izlandra akarok menni látogatásra.

2019. okt. 28. 13:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Magyar migránsokra gondolsz?
2019. okt. 28. 13:05
 2/12 anonim ***** válasza:
17%
Ki menne arra a retek helyre, a - 40 fokba?
2019. okt. 28. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
Kedves utolsó, én imádnám azt a hideget, szóval vannak, akik szívesen mennének oda.
2019. okt. 28. 13:21
 4/12 anonim ***** válasza:
97%

Én már jártam Izlandon. Nincs -40 fok kedves 2# és gyakorlatilag a világ legszebb országa. Természet, tisztaság, jó levegő.

Az emberek kedvesek, vendégszeretők.

Ja és olyan jó minőségi utak vannak a világ végén is, mint nálunk a fizetős autópályán.

Szerintem egyáltalán nem kell tartanod az emberektől, de ha igen, akkor ne menj. De sok élményről le fogsz maradni, ha ennyire rettegsz a migransoktol.

2019. okt. 28. 13:33
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
A migráns nagyon szapora fajta, vedd példának a mi őshonos migránsainkat. Alig látni őket minimum két gyerkőccel, esetleg a harmadik már a kanyarban de Izlandon nincs sok belőlük, szóval mehetsz.
2019. okt. 28. 13:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
a lakosság több mint 90%-a izlandi, a germán népek teszik a másik kb 10% nagy részét.
2019. okt. 28. 14:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a súlyost leírni j-vel...
2019. okt. 28. 16:42
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos már sok a bevándorló Izlandon is és egyre több a nem-fehér.

A lakosság 15%-a első vagy második generációs bevándorló vagy félvér. A lakosság kb 5%-a lengyel, 2% dán, a többi nép aránya nem éri el az 1%-t, viszont a nem-európaiak aránya kb 2% összesen, ami amúgy a többi nyugati országhoz képest semmi, de 2010-ben csupán csak 1% volt az arányuk, tehát gyorsan növekednek. Az utóbbi 2-3 évben nagyon felszaladt a bevándorlók száma, ezzel párhuzamosan pedig a teljes termékenységi arányszám csökent. Tavaly csupán 1,7 gyerekszülés/nő volt az arány, 2010-ben még 2,2...

Lehet, hogy túlzás, de én már megkongatnám a demográfiai vészharangot, mert most még lehet változtatni a trendeken, de 10-20 év múlva már nehezen.

Amúgy Reykjavikban már megfigyelték a bevándorlók tömbösödését, gettósodásról nem beszélhetünk és semmilyen no-go zónák nincsenek, de pl van olyan kerület, ahol a lakosság 20%-a bevándorló.

2019. okt. 28. 22:01
 9/12 anonim ***** válasza:
31%

"Lehet, hogy túlzás, de én már megkongatnám a demográfiai vészharangot,"

Te talán izlandi vagy? Ha nem, akkor milyen vészharangot akarsz kongatni? Semmi közöd ahhoz hogy Izland kiket enged be.

2019. okt. 28. 22:56
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
Ez csak egy baráti jótanács volt, különben a század végére nem biztos lesz Izland olyan formában, mint ma :)
2019. okt. 29. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!