#22 Valójaban '45-ben, ès '56-ban is nagyrèszt ukrànok gyilkolták, pusztítottak. Az, hogy egy Qubitos, aljas **arlàda firkász miket írogat, az teljesen lènyegtelen.
jan. 19. 08:11
24/33 anonim válasza:
21 igen, csak épp a kényszersorozás miatt mert ezeket a kissebbségeket elnyomja a náci Oroszország. Ukrajna nemzetiségei pedig önként harcolnak ukrajna oldalán és magyart kódnyelvként használják, illetve van egy Szibériai Zászlóalj az ukrán hadseregben direkt olyan etnikumokból akiket az oroszok elnyomnak
jan. 19. 08:18
25/33 anonim válasza:
#23 na igen pont a hozzád hasonló ruszki fattyakról beszéltem, akiket az orszàgot végig erőszakoló oroszok hoztak össze. Nagyapáim is mesélték, hogy nagyanyáimat hetekig kellett a pincében rejtegetni, az erőszakoló beteg ruszkik elől.
Szerintem költözz a szovjetúnióba amíg még magad teheted, nem "ösztönöznek" 😉
jan. 19. 08:23
26/33 anonim válasza:
#25 Mègegyszer mondom, idióta baromgyerek. Itt nem oroszok gyilkolàsztak, hanem ukrànok, ès egyèbb szovjet tagköztársaságok katonái. Mondjuk nèha ránèzhetnèl a tèrkèpre is. Bár lehet, hogy nem ismered. Nèzd meg hol van Fehèroroszország, Ukrajna, Romània.
jan. 19. 09:11
27/33 anonim válasza:
22; 25: ne zavarjon a történelmi tény hogy 56-ban szovjetek voltak itt.
a cikk meg egy merő hazugság, mert 56-ban keletről mindenféle vegyes társadalom itt volt, oroszok, ukránok, meg a mindeféle isztánból ide lettek vezényelve.
jan. 19. 09:14
28/33 anonim válasza:
27 ne hazudozz. De amúgy az oroszok szokàsa a fosztogatàs Ukrajnában is
jan. 19. 11:19
29/33 anonim válasza:
28: 🤣
ez történelmi tény, azért mert történelemből buta vagy attól még igaz
jan. 19. 11:50
30/33 anonim válasza:
Ez sértés. OkTV-ztem töriből és jogra járok külföldön, egy liberális országban
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!