Az ukránok Kurszk megyében most is rabolnak, fosztogatnak és gyilkolnak, mint 45-ben és 56-ban Magyarországon?
Figyelt kérdés
aug. 20. 10:20
11/33 anonim válasza:
#10 Rettenetesen nagy idiótaságokat írogat. Nem tudom ki fizeti ezt az alakot. Biztos jó az órabèr. :D
12/33 anonim válasza:
szerintem elég sokan vannak itt gyk-n akik bérkommentelők és valamilyen narratívát tolnak
13/33 anonim válasza:
Nem bérkommentelő vagyok, hanem leírom az igazságot
16/33 anonim válasza:
45-ben és 56-ban is az oroszok kegyetlenkednek. Nem kell a fasiszta ukránellenes propaganda.
9&és voltam
17/33 anonim válasza:
#16 Az ukránok rohangálnak horogkeresztes, ès rúnaírásos SS zászlókkal. Akkor ki is itt a fasiszta/neonáci? Ès itt '45-ben, ès '56-ban is az ukrán barátaid gyilkolásztak, kegyetlenkedtek.
18/33 anonim válasza:
17 horogkeresztes zàszlókkal orosz katonàk rohangàlnak. Ott van antiszemitizmus meg homofóbia.
Ukrajnànak zsidó elnöke van és hadseregben is sok zsidó és meleg illetve a legkülönfélébb nemzetiségek harcolnak, még ellenzéki oroszok is.
De a Wagner meg a ruszics katonài neonàcit, akik az ukrén civileket gyilkoljàk és az orosz hadseregben is mindenki szélsőjobbos antiszemita és ott nincsenek meleg még transz katonàk
19/33 anonim válasza:
egy újabb nafos retard fröcsögését olvashatjuk a 18-as kommentben.
20/33 anonim válasza:
#18 Nèzd meg kik vannak az ukrán Kraken,Azov, Jobb Szektor miliciákban. Nèzd majd meg, hogy milyen jelkèpeket hasznàlnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!