Tibi atya kocsmájának kirablása is azt bizonyítja, hogy kezdődik a fosztogatás Magyarországon?
Sokan megmondták előre, hogy ez lesz. Mármint ha nem fog az állam segíteni a munkanélkülieknek, akkor elkezdődik a tolvajlás, betörések, rablások. Ma engem is nagyon megbámult egy roma banda Bp.-n, kezdtem egy kicsit félni. Ez az eset is ezt bizonyítja?
"akkor elkezdődik a tolvajlás, betörések, rablások"
Te szerencsétlen troll, nem tudod, mi folyik ebben az országban???
Te nem hallottál öregező roma bűnözői csoportokról, akik eddig is ezt csinálták, csak még agyon is verték a szerencsétlen öregeket?
Keress rá arra, hogy "ároktői banda"!
Ez évtizedek óta így megy, semmi köze a mostani járványhoz!
persze, nő a feszkó
tibi atya mondjuk az utolsó lenne, akit megsajnálnék
1.: Ja, a vírus előtt nem voltak bűnözők idehaza.
2.: Befostál a romáktól, de azóta gondolom nem vettél fegyvert, mert annyira nem vagy életképes.
Idemenekült ez az orvostanhallgató Svédországból az ottani tűrhetetlen helyzet és az orvosi tanulmányi lehetőségek hiánya miatt, és hát szegényt nem támogatta a hazája, ezért kénytelen volt megtenni.
"Sokan megmondták előre, hogy ez lesz. "
Azt én is megmondom előre, hogy ezek a bizonyos svéd cserediákok még 200 év múlva sem fognak semmi máshoz érteni, csak a lopáshoz és az élősködéshez. Lehet őket akárhogyan integrálni, ha ők azt nem akarják, mert akkor dolgozni kell. Mármint rendes munkát, nem a lopást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!