Szerinted a Trump elleni merénylet valós volt, vagy megjátszott szavazatszerzés érdekében?
Rám valamennyire lehet mondani, hogy összeesküvés-hivő vagyok, de én még abból a korból vagyok, amikor az összeesküvésből nem csináltak mainstream politikát, vagyis, már nekem is sok a mai konteópolitika jelentős része...
Viszont ezek alapján, meg azok alapján, amilyen információk vagy félinformációk napvilágot láttak, hogy a csávókám elsétált a fél rendőrörs előtt és senki sem állitotta meg, vagy, hogy szóltak a rendőröknek, hogy mozgást látnak a tetőn... megmondom őszintén, hogy ugyanannyira tartom lehetségesnek, mindkét opciót.
#4 "Trumpra sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy hülye."
Az évszázad vicce!
kizárt, hogy valós legyen.
trump megszervezte maganak
"trump megszervezte maganak"
Többen elemezték a felvételeket és azt derítették ki hogy óriási mázlija volt, az egész miliszekundumokon múlt. Ugyanis Trump a fegyver elsütése pillanatában fordította el a fejét, ha nem fordítja el akkor mindenbizonyára halálos lövést kap, ezért teljesen kizárható hogy megrendezett lett volna
#9 jah, persze.
lebukott a podium ala, befestekezte a fulet es ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!