Valaki összefoglalná, hogy milyen jelei vannak, hogy a Trump elleni merénylet összejátszás volt?
Csak amit tegnap hallottam pl.
- Tény: Soros - Blackrock cég egy nappal a merénylet előtt Trump részvényeket shortolt.
- Tény: a rendőr mesterlövész célra tartott, és megvárta, hogy a merénylő 6-szor lőjjön.
- Azoknak a rendöröknek akiknek a tetőt kellett volna biztositani, túl csúszós volt a tető? Vajon igaz hir?
- Tény: Videon látható, hogy a lövés előtt másodpercekkel Trump mögé osont két titkosszolga. Miért vártak a lövésekre ahelyett, hogy lehozták volna Trumpot? Biztos, hogy rádión ment már az üzenet, hogy lövész van a tetőn.
- Állitólag egy rendőr felment a >>>létrán<<<, de az orvlövész lezavarta? Vagy valami ilyesmi homályos hir. Igaz vagy hamis?
- Hogy sikerült odáig elvinni a létrát meg a fegyvert?
- Miért a tömegnek kellett felhivnia a rendőrség figyelmét, hogy valaki fegyverrel hasal a tetőn?
- A merénylőnek volt némi bekötöttsége a Blackrockhoz, de milyen anyagi érdeke füzödhetne a Blackrocknak Trump halálához, azon kivül, hogy Ukrajna legnagyobb hitelezője, és ukrán földek birtokosa?
A legárulkodóbb jel, hogy Trump meg se lepődött, meg se ijedt, hogy rálőttek.
Pedig nem ez lenne a normális reakció ilyen szituban.
Na meg hogy a kísérlet után továbbra is ott pózolt és sztároltatta magát, hát vicces volt 😄
Ja és szintén fontos.
A merénylőnek semmi internetes lábnyoma nem volt.
Vagyis takaritottak utána.
Az is lehetne a kérdés, hogy milyen szimptómái vannak az amerikai és a nyugati demokrácia betegségének?
Miután nem sikerült kiiktatni Trumpot, Biden azonnal mehetett a lecsóba?
Nem tescos biztonsági őrök vigyáztak Trumpra. Még a nézők szóltak az illetékeseknek, hogy a tetőn ugrabugrál egy fegyveres, aztán senki se cselekedett.
Én abban a konteóban látok realitást, hogy a biztonságiak egy része benne volt a buliban. Vagy ha nem, akkor elég gáz, hogy az USA-ban ilyen "elit" testőrök vannak.
Nekem egy másik verzió "fekszik":
Én már legelsőre Trumpot figyeltem, és szerintem a legkevésbé sem számított rá.
Mikor az öklét rázva kiált kétszer, arról a média azt hozta le, hogy azt kiáltotta, hogy: "Fight!"
Nekem van egy siket ismerősöm, őt kérdeztem meg erről, mert ő tud szájról olvasni. Fucking, és nem fight. 🤣
Viszont újra nézve a videót, következő lépésben a biztonságiakra fókuszáltam.
Trump megkapta a lövést aminek azért HANGJA is volt rendesen, megfogja a fülét, csattan a következő lövés, majd lebújik a pódium mögé.
A biztonságiak csak ekkorra ugranak rá. Szerintem nem számítottak rá hogy védeni is kell majd, mert a lövész balfaxkodik.
Majd ha populista politikusként végigkampányolsz egy fél kontinensnyi országot, akkor szólj hogy mi a "normális" reakció ilyen helyzetben :D
De egyébként nézd meg az emberek reakcióját a felvételen, a többségük csak nézett ki a fejéből, nem igazán keresett menedéket. Ilyen távolságból leadott lövéseknél nincs hangos puskaropogás, amitől azonnal beszarhattak volna és mire felfogták hogy mi történt már vége is lett a shownak. Fico merényleténél ugyanez volt.
"Nem tescos biztonsági őrök vigyáztak Trumpra."
Kamu. A szokványos rendőrségi lövészek vigyáztak akik a mi páváinkkal megegyező harcértékűek és képzettségűek. Egyébként ha megnéznél egy felvételt láthatnád mindkét szemeddel, hogy police feliratú mellényt viseltek.
Pontosan azért, mert a szolgálatok az épp hivatalban lévő elnök védelmére vannak rendelve. A futottak még kategóriát egyébként a világ valamennyi országában a teszkósak védik, nem az elit. Nemzetbiztonsági szigorlaton ez nem volt tétel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!