Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Valaki összefoglalná, hogy...

Valaki összefoglalná, hogy milyen jelei vannak, hogy a Trump elleni merénylet összejátszás volt?

Figyelt kérdés

Csak amit tegnap hallottam pl.

- Tény: Soros - Blackrock cég egy nappal a merénylet előtt Trump részvényeket shortolt.

- Tény: a rendőr mesterlövész célra tartott, és megvárta, hogy a merénylő 6-szor lőjjön.

- Azoknak a rendöröknek akiknek a tetőt kellett volna biztositani, túl csúszós volt a tető? Vajon igaz hir?

- Tény: Videon látható, hogy a lövés előtt másodpercekkel Trump mögé osont két titkosszolga. Miért vártak a lövésekre ahelyett, hogy lehozták volna Trumpot? Biztos, hogy rádión ment már az üzenet, hogy lövész van a tetőn.

- Állitólag egy rendőr felment a >>>létrán<<<, de az orvlövész lezavarta? Vagy valami ilyesmi homályos hir. Igaz vagy hamis?

- Hogy sikerült odáig elvinni a létrát meg a fegyvert?

- Miért a tömegnek kellett felhivnia a rendőrség figyelmét, hogy valaki fegyverrel hasal a tetőn?

- A merénylőnek volt némi bekötöttsége a Blackrockhoz, de milyen anyagi érdeke füzödhetne a Blackrocknak Trump halálához, azon kivül, hogy Ukrajna legnagyobb hitelezője, és ukrán földek birtokosa?

júl. 24. 10:25
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
Én azt olvastam, hogy azt a facebook-ot használta, aminek a zsidó vezére folyamatosan el akarja hallgattatni a republikánusokat. Mi ez, ha nem egyértelmű bizonyíték! :D
júl. 24. 10:28
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

A legárulkodóbb jel, hogy Trump meg se lepődött, meg se ijedt, hogy rálőttek.

Pedig nem ez lenne a normális reakció ilyen szituban.

Na meg hogy a kísérlet után továbbra is ott pózolt és sztároltatta magát, hát vicces volt 😄

júl. 24. 10:33
 3/10 A kérdező kommentje:

Ja és szintén fontos.

A merénylőnek semmi internetes lábnyoma nem volt.

Vagyis takaritottak utána.

júl. 24. 10:36
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Nincsenek jelei.
júl. 24. 10:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Az is lehetne a kérdés, hogy milyen szimptómái vannak az amerikai és a nyugati demokrácia betegségének?

Miután nem sikerült kiiktatni Trumpot, Biden azonnal mehetett a lecsóba?

júl. 24. 10:50
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Nem tescos biztonsági őrök vigyáztak Trumpra. Még a nézők szóltak az illetékeseknek, hogy a tetőn ugrabugrál egy fegyveres, aztán senki se cselekedett.

Én abban a konteóban látok realitást, hogy a biztonságiak egy része benne volt a buliban. Vagy ha nem, akkor elég gáz, hogy az USA-ban ilyen "elit" testőrök vannak.

júl. 24. 11:10
 7/10 DK-s ***** válasza:
87%

Nekem egy másik verzió "fekszik":

Én már legelsőre Trumpot figyeltem, és szerintem a legkevésbé sem számított rá.

Mikor az öklét rázva kiált kétszer, arról a média azt hozta le, hogy azt kiáltotta, hogy: "Fight!"

Nekem van egy siket ismerősöm, őt kérdeztem meg erről, mert ő tud szájról olvasni. Fucking, és nem fight. 🤣

Viszont újra nézve a videót, következő lépésben a biztonságiakra fókuszáltam.

Trump megkapta a lövést aminek azért HANGJA is volt rendesen, megfogja a fülét, csattan a következő lövés, majd lebújik a pódium mögé.

A biztonságiak csak ekkorra ugranak rá. Szerintem nem számítottak rá hogy védeni is kell majd, mert a lövész balfaxkodik.

júl. 24. 11:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Majd ha populista politikusként végigkampányolsz egy fél kontinensnyi országot, akkor szólj hogy mi a "normális" reakció ilyen helyzetben :D

De egyébként nézd meg az emberek reakcióját a felvételen, a többségük csak nézett ki a fejéből, nem igazán keresett menedéket. Ilyen távolságból leadott lövéseknél nincs hangos puskaropogás, amitől azonnal beszarhattak volna és mire felfogták hogy mi történt már vége is lett a shownak. Fico merényleténél ugyanez volt.

júl. 24. 11:18
 9/10 anonim ***** válasza:

"Nem tescos biztonsági őrök vigyáztak Trumpra."

Kamu. A szokványos rendőrségi lövészek vigyáztak akik a mi páváinkkal megegyező harcértékűek és képzettségűek. Egyébként ha megnéznél egy felvételt láthatnád mindkét szemeddel, hogy police feliratú mellényt viseltek.

Pontosan azért, mert a szolgálatok az épp hivatalban lévő elnök védelmére vannak rendelve. A futottak még kategóriát egyébként a világ valamennyi országában a teszkósak védik, nem az elit. Nemzetbiztonsági szigorlaton ez nem volt tétel?

júl. 24. 11:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyébként a protokoll akkor sem változik, ha valaki esetében tartani lehet attól, hogy újra hivatalba kerül. Akkor is maradnak a teszkósok mindaddig míg valóban hivatalba nem lép. Utána kapja csak az elnöknek járó védelmet, ha ez megtörtént.
júl. 24. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!