Hogyan változtatja meg az LMBTQsok eddigi politikáját az, hogy az algériaiak pofátlan hazudozásának és agresszív köpködésének árnyékában az IBA kiugrasztotta a nyuszit a bokorból?
Kérdező, a magyar sportot járatjátok ezzel le, nem kicsit, nagyon.
Eredménytelenül emeltek fel egy olyan lányt, aki felült a politikai vonatra. Milyen üzenet ez a jövő sportolói részére?
Luca elfogadta az eredményt.
Ne vetítsd ki Luca felelősségét miránk!!!!
Mi meg azt csinálunk amit mi jónak látunk!
Ha nem tetszik mehetsz panaszkodni a sóhivatalba!
Te miről beszélsz?
Elolvastad egyáltalán a kérdést????
És a cikket....
Igen, elolvastam a cikket és a kérdést is.
Én nem vagyok biológus, nem is érdekelnek a kromoszómaszámok és ez az egész hiszti, de, úgy gondolom, hogy, ha valid a probléma -amit magát a problémát én nem vitatok és, ha igaz, akkor gáz-, miért nem teszünk ezellen és miért pártpolitikai igazolásra használjuk a magyar sportot lejáratva?
Csak fújod a nótádat miközben magad is bevallod, hogy leszrod a tényeket!
Ennyit rólad!
Tényszerűen neked irom a dalt, hogy elismerem, hogy biológialag megkérdőjelezhető LEHET a neme, mivel én nem vagyok biológus, ami szintén tény, én nem tudom ezt megállapitani.
Viszont tényszerűen neked fújom azt a dalt is, hogy, az, ami el tudná döntetni ezt a végeláthatlan vitát és gyűlölethullámot, az a magyar sportdiplomácia és nem a magyar pártpolitika.
Neked irom a dalt, neked énekelek wáúúúú.
De tapasztalat szerint mégis az lmbtq aktivisták védik a szokásos lózungokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!