Az normális hogy a most Angliában zajló zavargások kapcsán az angolokat jobban utálom mint a muszlimokat?
Pedig a muszlimokat sem szeretem.
De még egy olyan képmutató , lusta, agresszív, idegen gyűlölő bagázzsal nem találkoztam életemben mint az angol.
Azt mondasz, amit akarsz. De nem vagyok túrista. Egy túrista szállodában lakik, szolgáltatást kap érte. Mi utazni szoktunk, tapasztalni és látni. Nem vagyok és a feleségem sem standard túrista.
Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy van egy echte brit (56-os nagybácsitól) unokatesóm, aki angol állampolgár, angol neve van, magyarul nem is beszél. Attól, hogy nem élek Angliban, van róla tapasztalom, tudom, hogy mi történik kint. Nem a problémákat akarom lekicsinyiteni, mert tisztában vagyok vele, hogy vannak, 3x voltam kint a Brexit óta. De az sem igaz, amit fent irtak róla.
4
A külföldi fórumokon is durván átjön a beteges felsőbbrendűségi komplexusuk. Mindenki degradálnak aki nem angol, ahogy írod. Mintha nácikkal beszélnél pont olyan.
Elvégre a fajelmélet tőlük származik, a szociáldarwinizmusból alakult ki, amit ugye az angolok találtak ki. 100 év alatt ilyesmi nem fog csak úgy elmúlni.
Mi mégtöbben írtuk, hogy nem... Ha a kérdező nem tud rendes ismeretségeket kialakítani angolokkal és szabadidejében csak inni tud az az ő hibája.
Üdv Londonból, nem túristaként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!