Az normális hogy a most Angliában zajló zavargások kapcsán az angolokat jobban utálom mint a muszlimokat?
Pedig a muszlimokat sem szeretem.
De még egy olyan képmutató , lusta, agresszív, idegen gyűlölő bagázzsal nem találkoztam életemben mint az angol.
8
Ebben az a vicc, hogy Angliában élek már 10 éve.
9
Angliába az emberek kizárólag a pénz miatt mennek, mert más tényleg nincs semmi. Sem kaja, sem nők, sem időjárás, az angolok idegengyűlölete híres, nincs mit csinálni szabad idődben hacsak nem szeretsz vedelni vagy drogozni.
Ez rohadtul nem igaz. Bejártam Angliát, London, Wales, Manchester, a gyönyörű Yorkshire, voltam fent Skóciában 2x, jövő tavasszal megyünk vissza. Voltam Irországban is, Dublinban és az ir tengerparton.
Anglia gyönyörű, a kajájuk, még hasonló is, mint a miénk a sheperd's pie-tól kezdve az irish stew-ig -ami a mi gulyásunknak felel meg-, a rohadt jó brit sörökön át, a whiskey-ig.
Skócia, meg külön kategóra. Az időjárás sem olyan már, mint rég, a déli része az országnak, jóval melegebb, mint korábban, nyaranta fürdenek a tengerben! Értem, hogy direkt fikázni kell, mindent, ami kicsit is ellent mond a mi politikánknak, vagy, amit 0rbán szavazataira fel lehet használni, de Anglia gyönyörű és finom!
Bár nem állithatom 100%-osan, de bennem felmerül a gyanú, hogy a kérdező, életében nem járt még Angliában. Aki ilyet ir, az egészen egyszerűen nincs tisztában az országról, amiről ir.
Ezt úgy irom, hogy én nem élek Angliában, de jövőre lesz a 10. alkalom, hogy kimegyek, korábban jelentkeztem is állásra kint, csak sajnos a nyüves Brexit miatt, egyre nehezebb kint dolgozni.
14
York, Lake District, meg a Costwolds tényleg szép. De akkor ugye ezzel ennyi is. Megnézed és utána mit csinálsz? Skócia meg ugye nem Anglia. Bár azzal egyetértek, hogy szép, de eléggé zord egy közép-európai számára, hogy ott túlélje hosszú távon.
Igen, írtam is, hogy az ivászaton kívül nem sok mindent lehet csinálni.
Az angolok nem beszélnek külföldiekkel mert derogál nekik, felsőbbrendűnek képzelik magukat, így más külföldiek társaságát kell keresned, mintegy saját alacsonyabb rendű kasztot alkotva velük. Ez a része a társadalmuknak, ez az osztályrendszer nagyon gusztustalan volt mindig is számomra.
A kaja meg…nagyobb városokban vannak külföldi éttermek, csak ott lehet normális ízű kaját enni.
Francokat, London, a déli partvidék, Plymouth, Scarborough, Sheffield, York, Yorkshire, Wales, Edinburgh-re mindent lehet mondani, csakhogy nem szép. 1-2 pusztulat környéket leszámitva én csak szép helyeken jártam Angliába. És az sem igaz, hogy nem beszélnek külföldivel. Londontól Manchesterig mindenhol tudtam helyivel beszélgetni és mindenhol az jött ki, hogy hibának tartják a Brexitet. It was our fault.
És a pub-ok tele vannak jobbnál jobb kajával, mi a feleségemmel imádjuk Angliát és megyünk is vissza. Ha normalizálódik az ország, akkor megpróbálunk kiköltözni.
18
Amíg turista vagy addig szeretnek ja :D Csak ne menj ki végleg, hogy elvedd az állásaikat. Na akkor dühösen fognak nézni rád.
Meg sose vedd készpénznek amit egy angol mond, sosem őszinték. Inkább burkoltan szívatnak, úgy el tudnak küldeni az anyukádba, hogy a végén még meg is köszönöd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!