Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért utálják a hazafias...

Miért utálják a hazafias magyarok a franciákat és a zsidókat? Mi a baj velük? Én nem utálom őket, én úgy kb. szeretem őket. A normális embereket persze.

Figyelt kérdés
júl. 11. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Ezt nem hazafiasságnak hívják, hanem sovinizmusnak, ne keverd a kettőt.
júl. 11. 14:43
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Trianon miatt elsősorban.
júl. 11. 15:09
 3/9 anonim ***** válasza:
21%
A franciakat trianon miatt a zsidokat meg megszokasbol
júl. 11. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:
12%

Mert azok magyarellenesek... a legtöbbet ártottak az országnak. Ha a franciák nem gonoszak 18ban, cagy ha a judeokomcsik nm szerelik kell a hadsereget, ha csak az egyik teljesül, ma Brassó magyar lenne.

A nyelvük is undorítóan ronda!

júl. 11. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Soha nem felejtjük el trianont a csigazabálóknak! Fulladjanak bele a sok afrikaiba.
júl. 11. 15:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Bonjour!

A harag megöl téged.

júl. 11. 15:31
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
A gyűlölet az idiotizmusból ered, nem a hazafiasságból.
júl. 11. 15:32
 8/9 anonim ***** válasza:
19%

A francia nép a legalján van a nemzeteknek. Semmit sem ért el egyedül. Ma is keményen elnyom sok Afrikai országot. Nélkülük a gazdaságuk is visszaesne. Elnyomók bandája, akiket 100 féle sajt tart össze. Nem isigazi nemzet, valami köztarsaság az istenük, ami egyben tarthatja az elnyomott, asszimilált etnikumokat.

A zsidókról nem kell sokat mondani:Gáza... messze a legnegatívabb népség.

júl. 11. 15:54
 9/9 anonim ***** válasza:
89%

Hazafias vagyok én is, a párom is, a barátaink is, egyikünk sem utálja sem a zsidókat, sem a franciákat. A párom kint tanult Franciaországban egy jó ideig, egyik barátunk kint is élt egy évtizedet, a másik most is kint él.

A magyar nyelv nagyon pontosan tudja kifejezni a gondolatokat, a szavaink nagyon pontosak. Csak akkor van gond ha a szavak jelentését kevered vagy nem ismered.

A hazafias nem azt jelenti, hogy gyűlöl az illető bárkit, hanem hogy szereti a saját hazáját. Netán te csak úgy tudod szeretni anyádat ha az apádat meg a nagyszüleidet gyűlölöd?

júl. 11. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!