Féltek hogy kitör a 3.vh? Vagy láttok arra esélyt hogy elkerülhető? Normális válaszokat légyszi.
"Semmi jele nincs egy világháborúnak. Nincs mitől félni."
Nálatok lehet. De jártál már a Föld nevű bolygón?
Félek attól, hogy kitör a 3. világháború, van két fiatal felnőtt fiam és a lányom párja is alig 20 éves.
Azonban remélem, hogy el lehet kerülni. Bár az ukránok is ezt remélték aztán nekik sem jött össze, nem kérdezték meg az átlagembereket, hogy akarnak-e háborút, azt eldöntötték a fejük felett.
Sajnos sok a hülye akik azt hiszik bármit mondhatnak, bármit tehetnek, nekik úgy sem lesz belőle bajuk és csak a saját önös érdekeiket nézik. Nem foglalkoznak azzal, hogy a következménye a tetteiknek akár egy világháború is lehet.
Most nagyon komoly veszélye van a háborúnak, de ugyanúgy nagyon könnyen el is lehet kerülni. Csak félő, hogy akik elkerülhetnék azok éppen abban érdekeltek, hogy háború legyen. Nagyon sok függ attól, hogy sorban kik győznek a választásokon a nyugati országokban és az egyik legfontosabb ősszel az amerikai elnökválasztás lesz.
Jól kell szavazni, olyanokra akik nem akarnak és nem is fognak belevinni minket a háborúba.
"2022-ben is már ezzel jöttek"
2008-ban írtam le először hogy ki fog törni a háború, mert már akkor látszott hogy hatalmas a háborús készülődés.
"azóta (még) semmi sem történt szerencsére"
Nem is szokott két nap alatt kitörni. A készülődés kezdetétől 10-20 év. Hogy én 2008-ban vettem észre az pedig nem jelenti, hogy akkor kezdődött, szóval már lassan esedékes.
"Majd Macron is azt mondja hogy ő nem háborúzni küldi a katonáit hanem csak különleges műveletet végrehajtani és akkor nem lesz háború:)"
Macron mondhat bármit, de ha csak egyetlen katona teszi a lábát fegyveresen idegen ország területére az háború.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!