Szerinted valahol, valamikor Európában nagy lufipukkanás lesz ez a migránshelyzet?
A briteknél eldurvult az ügy ahol több kiskorút késeltek halálra, sebesítettek meg:
https://www.youtube.com/watch?v=WgYR9QNFaHg
twitteren is vannak érdekes videók (nem tudom mennyire hitelesek, mégse egy hírcsatorna):
"na, kipukkadt a lufi?"
Magdeburgban biztos, de 2015 óta is elpukkant egy-kettő.
Nem értem mire fel van több kérdésnél ez a számonkérésed, a politikában évek alatt alakul ki valami, nem hónapok kérdése.
ma 09:36
semmi számonkérés, csak megnézzük, mi lett a kérdésből és válaszokból így év végére :)
"mi lett a kérdésből és válaszokból"
Amint látod, megmaradtak és olvashatóak.
ma 10:40
és kaptál választ a kérdésedre?
18-as!
A kérdés úgy kezdődött, hogy "szerinted" Ahogy várható volt, többféle válasz érkezett, egyesek szerint lesz lufipukkanás, mások szerint nem. Tehát kapott válaszokat a kérdésre.
Valójában a kérdés arra is vonatkozik, hogy mennyire probléma ez a sok európaitól eltérő kultúrájú ember. Erre most pl a magdeburgi eset ad választ
ma 11:23
Én úgy értelmeztem a kérdést - de javítson ki a kérdező, ha nem így van - , hogy várható-e a közeljövőben jelentős változás a külföldiekhez való hozzáállásunkban. Ennek mondjuk ellentmondott az első példája, amelyben nem egy külföldi kezdett ámokfutásba, de mindegy, a fő kérdés a lényeg.
A visszakérdésem pedig arra irányult, hogy kapott-e kielégítő választ arra, hogy lesz vagy nem lesz ilyen változás, mert a válaszokban én inkább rövidke beszólásokat olvastam és nem olyanokat, hogy "szerintem igen, mert..." vagy "szerintem nem, mert...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!