Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A régi keresztes lovagok mit...

A régi keresztes lovagok mit szólnának, ha meglátnák, hogy ma Európa tele van muszlimokkal?

Figyelt kérdés

2024. aug. 2. 21:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
"Az áldóját!"
2024. aug. 3. 09:20
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. A középkorban is voltak muszlimok Európában, főleg kereskedők.

A keresztes lovagok feladata nem az itteni muszlimokkal való foglalkozás volt, hanem a Szentföld és a szentföldi zarándokhelyek védelme.

2024. aug. 3. 09:28
 13/26 Antigonio de la mancha ***** válasza:
Nem fecsegni kell hanem rohamozni. Xd
2024. aug. 3. 10:12
 14/26 anonim ***** válasza:
39%

Európában régen is voltak muszlimok. Magyarországon is, középkori arab utazók akik Magyarországon jártak a 12. században írtak is erről, az egyik legjelentősebb a hvárezmiek. Maga II. András sem véletlenül írta az Aranybullába, hogy "A Kincstárat izraelita és izmáelita nem birtokolhatja" - azaz voltak 'izmaeliták' (értsd muszlimok). Jóval az oszmánok megjelenése előtt is.

Tehát ebben önmagában semmi különös nincs.

Viszont én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mit szólnának a keresztesek ha látnák, hogy Magyarország vezetése izráeliták kezében van?

Vagy mit szólnának ha látnák, hogy echte európaiak gyalázzák a legjobban Krisztust és a kereszténységet. Valahogy a Charlie Hebdo-féle kereszténygyalázó karikatúrák mögött sem muszlimok vannak, és pl a Pride meg társait sem muszlimok hanem echte európaiak szervezik.

Tehát a keresztesek szerintem inkább állnának a muszlimok mellé és fognának velük össze, ez a szivárvány krisztusgyűlölő liberális Európa ellen.

2024. aug. 4. 17:52
 15/26 anonim ***** válasza:
73%

És most ezzel felfedeztem, hogyan lettek a széljobbosok a radikális iszlamista Irán szimpatizánsai...

nov. 5. 19:41
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem tartom magam szélsőjobbosnak mert mindig is elutasítottam a fajelméletet és a rasszizmust is.

De nektek mindenki szélsőjobbos aki nem akar rózsaszín hercegnőként vonaglani a prideone vagy nem férfiak végbele helyett inkább nőkre izgul fel. Köszönöm, de ezek nem az én értékrendjeim. Az iszlám sokkal kisebb rossz ehhez a szivárvány szörnyűséghez képest, ahol már azt sem tudják egyáltalán eldönteni, hogy férfiak vagy nők-e

nov. 5. 21:12
 17/26 anonim ***** válasza:
51%

Végülis csak csador viselésére kényszerítik a nőket, és halálra kövezik a keresztényeket.

nov. 5. 22:32
 18/26 A kérdező kommentje:
#16 az iszlám sokkal nagyobb rossz. Kínáról kéne példát venni, ott fel mernek lépni a muszlimok ellen, remélhetőleg előbb-utóbb elpusztítják az összeset.
nov. 5. 22:36
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Az iszlamistákat a kommunistákkal... Hát az sokkal jobb. Mint egykor Szálasi ellen várni a megváltást Rákositól.
nov. 5. 22:39
 20/26 anonim ***** válasza:

Hol kövezik halálra a keresztényeket?

nov. 6. 06:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!