Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az európai liberális nők,...

Az európai liberális nők, feministák nem félnek a muszlimoktól?

Figyelt kérdés

2024. júl. 31. 22:52
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Akkor te ilyen aranyásó vagy, aki a gazdag pasikra utazik, hogy ne kelljen dolgoznia? Aki szegény, azt meg le kell köpni, el kell taposni, mert nem jó neked?

A mai világban a férfiak 90%-a nem tud saját keresetéből eltartani egy egész családot. Egyáltalán hogy képzeled?

A nők azért nem karrieristák mert a vallás ezt nevelte beléjük évszázadok alatt

[link]

Én nagyon tisztelem Hszi Csin-pinget és a Kínai Kommunista Pártot, amiért rendet tesznek Kínában.

2024. aug. 3. 20:07
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
Akkor menj oda, várják a csóró és hülye munkaerőt szeretettel.
2024. aug. 4. 07:21
 23/36 A kérdező kommentje:
Te beszélsz? Én karrierista vagyok, legfeljebb vezetőnek mennék oda. Egy háztartásbeli osztja az észt?
2024. aug. 4. 13:58
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsit jobban kellene ismerned a történelmet, h ezt a kérdést így zárjad le.

Sose a hittel van baj, hanem a tárdadalmakkal, az éppen hatalmon lévőkkel, akik úgy alakítják a saját vallásuk tömegek manipulálására szolgáló etikáját, erkölcsét, h az mindig a sajāt hatalmi érdekeiknek feleljen meg.

A nők elnyomása, negatív szerepe genetikailag öröklődik, mióta Éva - a csalfa, a hűtlen, a manipulatív, a megbízhatatlan - evett az almából, s emiatt kiűzettetett lett Ádámmal együtt.

Sajnos még ma is, a XXI. században is. S ahogy a populizmus előretör, lassan visszajutunk a boszorkányégetésig is.

Ennyit a női egyenjogúságról, amit összekevertél a liberalizmussal és a muszlim vallással.

2024. aug. 4. 14:52
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
A liberálisok szerint mindenki teheti, amit a jog megenged. A jogszerűtlen magatartáshoz nem kell valakinek muszlimnak lennie. De ha muszlim vét a befogadó ország jogrendszere ellen, azt büntetni kell, mint mindenki mást, aki ott él.
2024. aug. 4. 22:00
 26/36 A kérdező kommentje:
De a muszlim tanítások nem egyeztethetőek össze az európai, liberális értékrenddel. Ez itt a probléma.
2024. aug. 5. 00:04
 27/36 anonim ***** válasza:
Te egy promitív idióta vagy. Itt vagyok ausztriában és arab meg indiai fiatalok tanulnak egyetemen. 23 évesen electromechanikai mérnökök a BMW-nél, stb... tök normálisak és örülnek hogy itt lehetnek.
2024. aug. 5. 00:54
 28/36 A kérdező kommentje:
Valószínűleg feladták a vallásukat. Nem az arab néppel van a bajom, hanem a vallásukkal.
2024. aug. 5. 01:28
 29/36 anonim ***** válasza:
29# Pontosan a vallásuk melyik része ütközik a te érdekeiddel?
2024. aug. 5. 07:26
 30/36 A kérdező kommentje:
Az nem tetszik, ahogy a nőkkel bánnak. Én a nőuralomban vagyok érdekelt.
2024. aug. 5. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!