Nyugaton a muszlimokon kívül senki nem szólal fel az LMBTQ ellen?
Már csak a muszlimok szólalnak fel az aberráció nyílt terjesztése ellen, ezért támaják ennyire a muszlimokat fizikailag és iszlámellenes gyülöletkeltő hazug propagandával.
"jó pár helyen börtön de akár halálbüntetés is járhat homoszexualitásért például."
Ez része az iszlámellenes hazug propagandának. Az iszlámban nem jár halálbüntetés homoszexualitásért.
@4
"Már csak a muszlimok szólalnak fel az aberráció nyílt terjesztése ellen"
Én az intézményesített vallásokat tartom aberrációnak. Ez ellen is felszólalnak a muszlimok?
"Az iszlámban nem jár halálbüntetés homoszexualitásért."
Egyes iszlám országokban jár érte halálbüntetés. Így valóban pontosabb.
"Én az intézményesített vallásokat tartom aberrációnak. Ez ellen is felszólalnak a muszlimok?"
Én erre azt mondom hogy a tudatlanságod is egyfajta aberráció.
"Egyes iszlám országokban jár érte halálbüntetés. Így valóban pontosabb."
Úgy pontosabb hogy egy országokban amiknek nem sok köze van az iszlámhoz.
"Pedig a valóságban a muszlim országok többségében börtön, de egy részükben halálbüntetés is kiszabható érte, mint Szaúd-Arábia, Irán vagy épp Jemen."
Irán síita ami egy téves szekta és Jemenben is ezek vették át a hatalmat. Szaúd-Arábia pedig wahabita ami szintén egy téves szekta és a keresztények juttatták őket hatalomra illetve magát Szaúd-Arábia államát a keresztények hozták létre.
"Irán síita ami egy téves szekta"
Irán szerint te vagy a téves szekta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!