Nyugaton a muszlimokon kívül senki nem szólal fel az LMBTQ ellen?
"Csak épp senki nem irányította."
Dehogynem. Mindenhol leírják hogy a britek álltak mögötte.
"Ők meg rólad mondják ugyanezt."
Hiába mondják ha egyszer az állításaik ellentétesek az iszlám tanításaival.
"Irán szerint a tanítások alapján teljesen egyértelmű, hogy a szunnita egy téves szekta."
Akkor felsorolnád ezeket a tanításokat? Ha már ennyire véded a síitákat.
"Dehogynem. Mindenhol leírják hogy a britek álltak mögötte."
Akkor hozz már egy pár történelmi forrást abból a mindenholból!
"Hiába mondják ha egyszer az állításaik ellentétesek az iszlám tanításaival."
Ők meg a te tanításaidról mondják ugyanezt.
"Akkor hozz már egy pár történelmi forrást abból a mindenholból!"
Még egy wikipédia oldal is leírja.
Idézem:
"Abdul-Aziz fokozatosan elfoglalta Arábia középső területeit és brit támogatással kikiáltotta magát a Nedzsdi Szultanátus,"
"Az első világháború kitörése után a brit kormány Ibn Szaúddal is felvette a kapcsolatot, mint olyan hatalommal, amely képes és akar harcolni a Török Birodalom ellen."
"Egy újabb brit szerződéssel sikeresen elfogadtatta hódításait,"
"Ők meg a te tanításaidról mondják ugyanezt."
Akkor bemutatnád hogy az én tantásaim hol ellentétesek az én tanításaimmal. Például kezdheted az alap ellentéttel. A Korán hol írja hogy Mohamed próféta leszármazottjai legyenek a kalifák vagy Mohamed próféta hol mondott ilyet? Mert ugye a síiták ezt állítják.
"Még egy wikipédia oldal is leírja."
Se olyat nem ír, hogy keresztények hozták volna létre Szaúd-Arábiát, se olyat hogy a szultánt keresztények irányították volna. Ne hazudozz!
"Akkor bemutatnád hogy az én tantásaim hol ellentétesek az én tanításaimmal."
Kérdezd a síitákat, ők állítják a te tanításaidról azt, amit te az övéikről!
"Hiába mondják ha egyszer az állításaik ellentétesek az iszlám tanításaival."
Irán szerint a szunniták állításai ellentétesek az iszlám tanításaival.
"Akkor felsorolnád ezeket a tanításokat? Ha már ennyire véded a síitákat."
Nem védem őket, csupán tényeket közlök. Irán szerint a szunniták tanítják a tévtanításokat.
"Se olyat nem ír, hogy keresztények hozták volna létre Szaúd-Arábiát, se olyat hogy a szultánt keresztények irányították volna. Ne hazudozz!"
Amit olvastál pontosan azt jelenti hogy keresztények hozták létre Szaúd-Arábiát. Ma is keresztények a legfőbb támogatói a szaudi királynak. Még ilyenket is elnéznek neki a keresztények hogy ellenzéki újságírót daraboltak fel.
"Kérdezd a síitákat, ők állítják a te tanításaidról azt, amit te az övéikről!"
De én tőled kérdezem mert ennyire véded őket.
"Irán szerint a szunniták állításai ellentétesek az iszlám tanításaival."
Én meg tőled kérdezem hogy miben ellentétesek ha már ennyire véded a síitákat.
"Nem védem őket, csupán tényeket közlök. Irán szerint a szunniták tanítják a tévtanításokat."
Dehogynem. Itt erőlteted hogy ők mit mondanak.
Egyébként itt az történt hogy ti iszlámellenes gyülöletből vezérelve automatikusan támogattátok a sítákat aki ugye a téves tanításaikkal megosztották az iszlám világot. És ez történt globálisan is. A keresztény államok gyakran támogatták a síitákat.
"Amit olvastál pontosan azt jelenti hogy keresztények hozták létre Szaúd-Arábiát."
Egyetlen mondat sem volt a cikkben ami ilyet írt volna, ne hazudozz!
"De én tőled kérdezem mert ennyire véded őket."
Egyetlen mondatomban sem védtem őket, ne hazudozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!