Az európai liberális nők, feministák nem félnek a muszlimoktól?
Miért pont a libárilis nőket és a feministákat célzod meg ezzel a kérdéssel?
Mivel ha a kérdés arra irányul, hogy a félnek-e a muszlimok nőkkel szembeni barbárságától, akkor a nem liberis és a nem feminista nőknek nem kéne félniük? Dehogy nem.
Mivel az ilyen vadorzó típusú muszlimok nem tesznek különbséget nő és nő között (max abban a tekintetben hogy muszli nő vagy fehér nő).
(Egyébként meg remélem tisztában vagyunk azzal hogy nem minden liberális feminista és nem minden feminista liberális. És fun fact: nem csak nő lehet feminista)
Én azt értem, de azért nem nagyon láttok olyan magyar liberális nőt aki szeretné hogy migránsok lepjék el az országot.
Én azt látom hogy qurvára senki nem kívánja ezt, nemtől, politikai ideológiától függetlenül.
"de azért nem nagyon láttok olyan magyar liberális nőt aki szeretné hogy migránsok lepjék el az országot."
Donáth Anna pl.?
Alapvetően a muszlimok és az európaiak simán megélnek egymás mellett. A törökök is vagy 50 éve nyugiban dolgoznak németországban.
Itt ausztriában is vannak muszlimok, van akinek a felesége burkában jár, van akinek szoknyában. Minden misulim család más de rendesen eljárnak dolgozni, takarítanak a ház előtt, játszanak a gyerekekkel a játszótéren.
Akikről te beszélsz az a bevándorlók 5%-a, velük kellene kezdeni valamit.
"nem nagyon láttok olyan magyar liberális nőt aki szeretné hogy migránsok lepjék el az országot"
Zsohár Zsuzsát még sose láttad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!