A Párizsi Olimpia záróünnepsége még tartogat egy jobb féle Dreag-queen showt?
OLvasom a neten, nem én találtam ki, hogy tudni vélik, hogy a záró ünnepséget is terv szerint tartják meg. Most a nyitó ünnepségen az utolsó vacsora LMBTQ változata jelent meg művészi ábrázolásban. A záróünnepségen a passió, keresztre feszítés lesz egy jóféle drag queen showal lesz befejezve. Hiszen eredetileg a készítők is ugyanazon tematika szerint dolgozták ki a finálét, mint a megnyitót?
Nagyon remélem.
Egyébként nem értem a gondot: ennyit kibírhattok, nem? Vagy most egy kicsit dühöngtök, vérig vagytok sértve, utána szajkózhatjátok megint, hogy mindig a libsik háborodnak fel mindenen.
Jobberek! Fontos, hogy felirassátok előtte a Xanax adagotokat.
Anyum idős barátnőjének férje Conchita Wurst eurovíziós szereplése alatt hunyt el, a televíziókészülék előtt... felment benne a jobber (wc)pumpa, de már nem bírta a szíve. :)
8#
Hiába viccelodsz tesomsz. Senki nem ideges, én szarok a fejükre nézze ezt a mocskot aki szeretné. De basszus ezt gyerekek is nézik, nekik hogy magyarázzák el a szüleik ezt úgy hogy ne okozzon karosodást az agyukban? Tök komolyan kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!