Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hol lehet visszanézni ezt az...

Hol lehet visszanézni ezt az olimpiai polgárpukkasztò szennyet amit elõadtak a szélsõbalosok (utolsò vacsora cìmen)?

Figyelt kérdés
Hiába kerestem a neten nem találom... már a libsiknek is ciki lett?

júl. 28. 17:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tele van az internet fènyképekkel ròla, de videòt nem találom, max nagyon rövidet. Igdnis volt ilyen elõadàs, külföldöm élek és az itteni hìrekben is benne volt. Sok amerikai is kiakadt rà és elvileg sok oldal jivàgta a videòbòl, mert cikinek érezték. Illetve most már azzal jönnek a szervezõk, hogy az nem az utolsò vacsora volt csak vèletlen hasonlòság...

Kb annyira véletlen hasonlòság mint amikor a magyar focidrukkerek "zsocskos midòk" -at kiabáltak az izrael elleni meccsen mocskos zs... helyett.

1-2 azért olvashatnàtok nemzetközi cikkeket is. Vagy nézhetnètek nyugati hìreket...

júl. 29. 01:42
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

Ne akard visszanézni!

Elég ostoba vagy te már anélkül is!

júl. 29. 11:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Beírod a keresőbe, ki fog adni 1000 +1 cikket erről, de ha felmész ilyen konzervatívabb oldalakra (pl. X - az exTwitter), akkor ott minden második posztban ez lesz benne, én még ma is láttam ott vagy 80 embert aki ezen volt felháborodva. Én is fel vagyok, de nem értem miért kell erről még napokkal később is beszélni. A szervező is elnézést kért miatta, meg le is mondott, de még mindig ezen vergődünk... most inkább foglalkozzunk az Olimpián elért eredményekkel vagy akármi.
júl. 29. 19:24
 14/14 anonim ***** válasza:
46%
júl. 29. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!