Más ellenzéki is örül, hogy idegesítjük az EU-s
politikusokat?
Figyelt kérdés
A hatalmas korrupció miatt nem vagyok fideszes. Viszont jót nevetek a brüsszeli politikusok vergődésén. Most is sivalkodnak rendesen amiért Orbán Zelenszkij után Putyinhoz is elutazott.
Az a legnagyobb baj, hogy ezt a háborúzást gazdasági elit véresen komolyan gondolja. Most lehet viccelődni Orbánnal, de majd nekünk kell menni a frontra nem nekik.
Aki még emlékszik a töri órákra megünnepelték a Világháború kitörését. Akkor még nem így hívták. Mind an aztant, mint a német és szövetségesei közt. Az emberek önfeledten ünnepeltek, azt hitték hamar letudjuk meg sem érezzük. Mert ezt mesélte be nekik a hatalom. Mi lett belőle?
2024. júl. 17. 14:14
2/26 Fsms válasza:
Ahogy olvasom látens fideszes vagy. Egy szövetségessel állandóan vitában állni nem szerencsés. Gondolj a barátaidra , egy idő után kiutálnak ha így viselkedsz.
2024. júl. 17. 14:24
3/26 anonim válasza:
2: Hát akkor ne vitázzanak velünk. Amúgy egyre inkább látszik, hogy a békevonal erősödik a világban, Trump győzelme vízválasztó lesz.
2024. júl. 17. 14:27
4/26 Fsms válasza:
Mi a béke vonal ? Segíts nekem.
2024. júl. 17. 14:33
5/26 anonim válasza:
Én örülök, nyugat felől eddig még jó idő vagy jó ember nem jött. Szeretem ha idegenkednek mert annyival is rövidebb ideig fognak élni.
2024. júl. 17. 14:33
6/26 anonim válasza:
4: Amelyik a háború lezárást szeretné békével, és nem a háború további elhúzását.
2024. júl. 17. 14:34
7/26 anonim válasza:
Kimondottan örülök, hogy lassan minden kapcsolatot elveszit Magyarország a szövetségeseinkkel. Kimondottan örülök, hogy ez a büdös, rohadt, ocsmány kormány, egyre kevesebb beleszólással bir az EUs belügyekbe.
2024. júl. 17. 14:34
8/26 anonim válasza:
7: Valójában egyre inkább döntő tényező az alkalmazott vétóknak köszönhetően.
2024. júl. 17. 14:36
9/26 anonim válasza:
Ha te a politikából csak annyit fogsz fel, hogy aki különvéleményét kifejezi, az sivalkodik, akkor finoman fogalmazva retardált vagy.
Amúgy Orbán pont a háborúpárti, az EU meg békepárti, te meg azt hiszed, hogy az a normális, hogy a farok csóválja a kutyát.
2024. júl. 17. 14:36
10/26 anonim válasza:
8, mármint az, hogy az EU egyre inkább többségi döntéssel működik és semmit sem ér a vétónk?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!