Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump merényletében benne...

Trump merényletében benne lehetett ez a hölgy itt hátul?

Figyelt kérdés

Terjed az amerikai közösségi médiában a felvételről kivágott rész. Amikor rálőnek a nagy öregre és elkiabálják a Trumphoz felrohanó testőrök, hogy lőnek, akkor mindenki lebukik, egy hölgyet kivéve ott hátul Trump mögött. Semmi félelem, aggodalom nem ül ki az arcára. Onnan tudni, hogy nem aludt el és talán ezért nem bukik le, hogy elkezd fényképezgetni. Vajon csal felnagyítják ennek jelentőségét és ilyen az asszony vagy benne volt?

Rmélem megjelenik a video. Ez nem zárt csoportos, hanem egy személy osztotta meg. [link]

júl. 16. 19:26
A kérdező szavazást indított:
Igen benne lehetett
Nem, neki ilyen a viselkedése
11 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha benne lett volna, nem hinném hogy beáll oda, ahová egy szódásszifon szemüveges pistike próbál + - 10 méterre célozni egy 7.62 alapú jojóval.
júl. 16. 19:42
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Én nem látom, mit kell nézni ezen a videón 😅
júl. 16. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Egyszerüen nem fogta fel szerintem hogy mi történik.

Amúgy sok konteót fogtok még gyártani?

Egyik vicesebb mint a másik...

Ki a franc olyan hülye hogy a lővonalban,a "célpont" mögött foglaljon helyett ha benne van?

júl. 16. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

#1 Válaszadó!

Igazad van, de én úgy tudom 5,56-os kaliber volt.

júl. 16. 23:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem gyártok én semmitlyen elméletet. A neten terjed és mint minden kíváncsi rákérdezek. Véleményem szerint egyáltalán nem normális, ha mindenki azonnal leguggol melletted, akkor te állva maradsz és semmilyen testi jelét nem adod a félelemnek. Nem aludt be a hölgy, hiszen normális sebességű reakciókat ad. Előveszi a mobilját és egy kifejezett pontra irányítja. Lehet tudta honnan jöttek a lövések mert egy része volt az illuminati csoportnak?....
júl. 18. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Azért ne feledkezzünk meg a háttérben meghúzódó Gyurcsány szálról sem.
júl. 18. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:
62%

Ekkora baromságot... Nézd csak meg Fico merényletéről a filmet, a fószer kilőtte a teljes tárat, a nyuggerek meg fél méterre tőle ott ácsorogtak végig és csak bámészkodtak tovább.

Az emberek többsége még soha nem látott és hallott lövöldözést közelről, ezért aztán amikor valóban közvetlenül mellettük történik ilyesmi, nem ijednek meg tőle, fingjuk sincs mi a teendő...

júl. 18. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!