Mi a véleményetek arról, hogy egy bevándorló hátterű, átlagos kinézetű, erősen érett hölgy lett Németország szépe?
márc. 1. 14:07
1/18 anonim válasza:
Skandalum!!
Csakis 0rbán Viktor lehetne Németország, de inkább egész Európa szépe!!!
2/18 anonim válasza:
Hatéves kora óta Németországban él, feltehetően német állampolgár, ez nem zavar. Viszont úgy tudom, régebben nem versenyezhetett, aki már szült. Lehet egy 30-as, sőt, 40-es nő is dögös, de nekik külön kategóriát hoznék létre. Egy családanyára furcsa (helytelen) használni a miss szót.
4/18 A kérdező kommentje:
Mert szerinted a " bevándorló hátterű" az akkor mit jelent?
Itt most nem arról van szó, hogy te megqrnád e...!
márc. 1. 14:32
5/18 anonim válasza:
#4: A véleményemet kérdezted. Az a véleményem, hogy ez a nő szép, a többieket nem láttam, a háttere meg teljesen irreleváns a kérdésben.
8/18 anonim válasza:
Jaja, már az is haladás, hogy nem férfi 🤣
9/18 A kérdező kommentje:
Azért nem lehetne mert messze nem egy szépségkirálynő színvonal.
Már csak a kora miatt sem
márc. 1. 18:07
10/18 anonim válasza:
Szerintem örülj neki hogy gyárilag is nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!