A bevándorlók integrációja Franciaországban vagy Németországban áll rosszabbul?
Franciaországban nem a legmagasabbak a fizetések, vagy a támogatások, mégis európai szinten az egyik leginkább érintett. Ugyanis a francia kormány mindenkinek munkavállalói engedéllyel egyenértékű zöldkártyát osztogat, aki talál munkát. Miután beadják a menedékkérelmet, már lényegtelen, hogy a menekültstátuszt végül megkapja-e. Ugyanis, ha az elbírálás alatt igazolja a munkaviszont, akkor automatikusan megvan az 1 év tartózkodásra feljogosító engedély. Ha lejár, akkor újra elég a munkaviszony igazolása, és újabb évvel hosszabbodik.
Ismerős a helyzet, hogy az olcsó munkaerőért bármit?
„több bevándorlóra van szükségük.”
Ez tévedés, nem bevándorlókra hanem munkaerőre van/lenne szükségük. Ez volt Muttinak is a Németország számára végzetes tévedése amikor beengedte a rengeteg arabot, akik pocsék munkaerő, de legalább a vallásuk és a kulturájuk nevében készek legyilkolni a német "őslakosságot".
Meg lehet nézni a különbséget, hogy pld a lengyelekkel, ukránokkal mennyire nincsenek integrálódási problémák.
"Meg lehet nézni a különbséget, hogy pld a lengyelekkel, ukránokkal mennyire nincsenek integrálódási problémák."
Lengyelekkel valóban nem nincs, de az ukrán pont annyira szeret gyilkolni, mint az iszlamista.
Franciaországban.
De furcsa, hogy eddig még senki nem említette, de leírom, hogy én miért gondolom ezt.
Franciaországot mindenütt utálják Európán kívül. Ugyanis a franciák a fél világot gyarmatosították és szanaszéjjel lopkodták magukat. Teljesen kizsákmányolták kb fél Afrikát.
Viszont Németországnak alig voltak gyarmataik, tehát Izraelt leszámítva tulajdonképpen mindenütt szeretik a németeket és felnéznek rájuk, amiért ők saját maguktól önerőből képesek voltak fejlettek lenni, szemben a franciákkal, akik csak a másoktól ellopott javak miatt tudtak csak meggazdagodni (csakúgy mint az angolok). Ráadásul még messze be is előzték a franciákat még így is.
Így noha egy afrikai migráns, noha el fog menni Franciaországba, mert kell a pénz neki, mégsem akar mélynyomorban élni, de végig ott fog lappangani benne a gyűlölet Franciaország ellen, amiért az tönkretette az ő országát. Ezzel szemben Németországot senkinek sincs oka gyűlölni az afrikaiak meg közel-keletiek közül.
Ezt én is megtapasztaltam amikor Észak-Afrikában voltam, hogy a németeket sokkal nagyobbra tartották, mert a "Bayer München, BMW, jó sörök" stb asszociáltak róluk. Viszont Franciaországról a kizsákmányoló agresszor gyarmatosítás ugrott be elsőként a fejükbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!