Nyugaton mennyire jellemző a keveredés az őslakosok és a bevándorlók közt?
Németországban én is tapasztaltam, (bajor részen),hogy vannak az echte német sörkertek.
Meg, vannak olyan helyek, ahova többnyire a muszlimok járnak.
Egy nyugat-európai nő, aki kvázi "csillagnak" képzelni magát,hogyan állna össze egy muszlimmal, amikor ők azért az eredeti nemi szerepekhez ragaszkodnak.
Bizony, még a törökök is.
Te kérdező!
Még mindíg ott tartasz, hogy egy vallást keversz rasszokkal meg népekkel?
Ha jön egy filippínó vendégmunkás, akkor szerinted az számít hogy távolkeleti, vagy hogy keresztény? Merthogy onnan jó eséllyel keresztények jönnének, mert a 112 milliós népesség 80 %-a római katolikus.
Vagy aki olajos bőrű az csakis moszlim lehet akkor is ha nem?
Nem tudom, mennyire jellemző. Van néhány híres család, ahol keveredtek. Erdogan Atalay színész pl. félig török, félig német. Boris Beckernek valami afrikai származású felesége van. Helmut Kohl egyik fia török származású nővel házasodott, a másik koreaival. Gerhard Schrödernek koreai a neje (bár azt hiszem, nem élt Németországban, de majd utánanézek), Joschka Fischernek meg indiai.
Európai bevándorlókkal meg gyakori a keveredés. Ismertem több német-magyar embert, de a lengyelekkel, olaszokkal, spanyolokkal, stb. ugyanúgy vannak vegyes kapcsolatok. Angela Merkelnek az egyik nagyapja lengyel volt. Félig lengyel volt Klaus Kinski színész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!