Európára pozitív vagy negatív hatással lesz, ha Trump elnök lesz?
Miben érinti bárki életét hátrányosan a "woke"?
Semmilyennel, az első ciklusa sem volt nagy hatással.
A "woke" valószínűleg csak erősödne az elnökségével. Hatás-ellenhatás.
Amúgy a kutya nem foglalkozik a woke-kal a rettegő jobbereken kívül, akik az M&M's cukorkákban már világmérető összeesküvést LBT akármicsoda összeesküvést látnak. Teljesen marginális, rajtuk kívül senkit nem érdekel.
Én inkább a valódi környezetszennyezés miatt aggódnék.
Az ilyesmi pont nem érdekli, sőt a globális felmelegedést is baromságnak tartja, tipikus egocentrikus, megalomán ember, akinek csak a hatalom számít és az, hogy most mi van.
Pont az erkölcsileg nulla embereket szólítja meg, nagyképű, ki ha én nem embereket.
Amerikában nagy kultúrája van a túlfogyasztásnak, és nyilván sok ember azt hiszi, hogy ez a végtelenségig mehet.
Persze egy 60+os ember letojja a jövőt, mert még max 20-30 évet él.
Pozitív, mert akkor nem lesz világháború.
#3 A woke nyíltan diszkriminálja a fehéreket, a férfiakat és a heteroszexuálisokat. Én pl. mindhárom kategóriába beletartozom, ezért engem halmozottan hátrányosan érint.
Ti diszkrimináltok mindenkit!
Megszűnt az egyeduralom, fejlett demokratikus országokban nincs másodrendű állampolgár, ez fáj neked.
Évezredekig élősködtek másokon, ennek vége, törődj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!